Membrane MicroBalm Vegan

Beoordeling (0)
Artikelcode: 191007-M
Een veganistisch alternatief voor de originele formule van MicroBalm! Ondersteunt het genezingsproces, terwijl de bestaande voedingsstoffen van de huid blijven behouden. Onmisbaar bij de voor-of nazorg bij geavanceerde huidbehandelingen, laserbehandelingen, micropigmentatie, microneedling, microdermabrasie, PMU, plasma pen, dermapen of mesogun!

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Gegroepeerde productitems

Membrane MicroBalm Vegan
Membrane MicroBalm Vegan
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

MicroBalm Vegan is een 100% natuurlijke geconcentreerde helende zalf met een aangename geur afgeleid van natuurlijke ingrediënten zoals weegbree, calendula, kamille, arnica, wortel en candelilla hars. MicroBalm Vegan is vrij van lanoline, petroleum, minerale oliën en synthetische ingrediënten. Alleen geparfumeerd met essentiële oliën van lavendel en kamille. De genezende eigenschappen van MicroBalm Vegan ondersteunen het genezingsproces en voorziet deze van essentiële voedingsstoffen zoals hoge aminozuren, vitamine A & C en chlorofyl. MicroBalm Vegan is VRIJ van bijeningrediënten, biedt antioxidanten en antibacteriële eigenschappen, zodat aan alle herstelbehoeften wordt voldaan met één enkel product. De voor- en nazorgzalf richt zich specifiek op elk deel van het lichaam om ontstekingen te verminderen, irritatie te voorkomen, jeuk te verzachten, pijn te verminderen, huidzweren te genezen en blauwe plekken te verlichten.

Aanbevolen gebruik
De voor- en nazorgzalf kan worden aangebracht op de droge huid vóór de behandeling om deze te verzachten en om een ​​soepele en vochtrijke omgeving te creëren. Na de procedure: wacht 6 tot 24 uur om de wond te laten sluiten en het weefselherstel op natuurlijke wijze te laten beginnen. Reinig het gebied met een katoenen gaas dat gedrenkt is met MicroTonic en breng vervolgens een dunne laag MicroBalm Vegan aan op het behandelde gebied. Voor vettere huidtypes (alleen gezicht) moet het eerste gebruik 6 uur na de procedure zijn en mag er na 24 uur geen verdere toepassing plaatsvinden. Voor drogere huidtypes (gezicht) moet een kleine hoeveelheid (ongeveer de grootte van een rijstkorrel) 2 tot 3 keer per dag worden aangebracht gedurende de eerste 7 tot 14 dagen van het herstel.

Gebruiksaanwijziging
1. Was de handen grondig voor elk gebruik en deel geen zalven met anderen. Houd het deksel goed gesloten wanneer het niet in gebruik is.
2. Veeg het gebied af met MicroTonic of reinig het op een andere manier.
3. Breng voorzichtig kleine hoeveelheden MicroBalm Vegan aan met een wattenstaafje, of met schone handen op grotere gebieden. Niet agressief wrijven.
4. Herhaal 2-3 keer per dag, of indien nodig, om de huid gehydrateerd en beschermd te houden met een ademende barrière.
5. Breng MicroBalm Vegan aan wanneer de huid jeukt, droog, pijnlijk of geïrriteerd raakt. MicroBalm Vegan kan ook op andere huidonregelmatigheden worden gebruikt om de genezing te bevorderen.