Membrane MicroBalm Tattoo Tube

Beoordeling (0)
Artikelcode: 191024
Voed en ondersteun de gezondheid van uw huid met MicroBalm Original Salve Formula. MicroBalm is een universele zalf die kan worden gebruikt voor een groot aantal huidproblemen en kan helpen het uiterlijk en de levensduur van body art-tatoeages te behouden en op te fleuren. Deze niet-vette, droge, snel absorberende zalf geeft de huid een gekalmeerd en satijnachtig fris gevoel, hydrateert en behoudt een gezonde glans.

check In voorraad

Ontvang tot 4 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

MicroBalm Original Formula biedt krachtige antioxidanten, chlorofyl en andere ingrediënten om het natuurlijke microbioom van uw huid in balans te brengen en vreemde indringers te bestrijden. Met liefde en zorg verpakt, hebben we deze zalf zorgvuldig samengesteld om de beschermende barrière van je huid te versterken met behulp van de kennis van de wetenschap en de gaven van Moeder Natuur's tuin - en dat alles terwijl je je zintuigen prikkelt met zijn heerlijke geur afgeleid van verse ingrediënten en essentiële oliën van lavendel en kamille.

MicroBalm Original Formula is VRIJ van lanoline, petroleum, minerale oliën, petroleumdestillaten en andere synthetische wassen en ingrediënten.

MicroBalm kan dagelijks worden gebruikt om een gezondere, gehydrateerde, gevoede, soepele huid te bevorderen. Kan zelfs vóór het aanbrengen van make-up op een zeer droge huid worden aangebracht en is zacht genoeg voor alle leeftijden en huidtypes. MicroBalm Original Formula is een multifunctionele zalf, niet alleen voor de nabehandeling van micropigmentatie, maar ook voor het bevorderen van de hydratatie van de handen en voeten.

Voor en na de behandeling

MicroBalm Original Formula kan worden gebruikt voor en na tatoeagebehandelings, inclusief PMU en SMP. MicroBalm Original Formula handhaaft een gezonde hydratatie van de huid, waardoor het perfect werkbare canvas wordt gecreëerd vóór de behandeling en voor toekomstige tatoeages. Ons product wordt wereldwijd door tattoo-artiesten gebruikt vanwege de ondersteunende eigenschappen.

Instructies voor de behandeling:

Breng voorafgaand aan de behandeling een dunne laag MicroBalm Original Formula aan op de hoofdhuid of het lichaamsgebied. Laat 10-15 minuten intrekken en reinig vervolgens de huid. Onze formule houdt de huid zacht en werkbaar om te helpen bij het afzetten van pigment. U kunt de huid van uw klant ook voorbereiden door MicroBalm Original Formula dagelijks te gebruiken gedurende één tot twee weken vóór de behandeling.

Aanwijzingen na de behandeling:

Breng een dunne laag MicroBalm Original Formula één tot drie keer per dag aan op de tatoeage, begin zes tot 24 uur na de behandeling e met de eerste toepassing. MicroBalm Original Formula moet gedurende de volledige herstelperiode (30 tot 45 dagen) worden aangebracht. Breng voor tatoeages op het gezicht een kleine hoeveelheid (ongeveer de grootte van een rijstkorrel) aan op het gebied na de behandeling.

 

Zoals met elk nieuw product, is het een goede gewoonte om een "spot-test" uit te voeren voordat u een nieuwe tatoeage gebruikt, uw handen grondig te wassen voor elk gebruik en geen zalf te delen. Gebruik een vers wattenstaafje om aan te brengen, zonder dubbel te dippen. Houd het dop goed gesloten wanneer niet in gebruik is. Stop als er irritatie optreedt.