Digitale Hotstone Heater (6 liter)

Beoordeling (0)
Artikelcode: 027002
Digitale Hotstone Heater voor op het opwarmen van stenen. De temperatuur kan worden ingesteld tot 70 °C. Met de digitale Hotstone Heater worden de stenen op een professionele wijze verwarmt naar de perfecte tempratuur. Inhoud: 6 liter.

check In voorraad

Ontvang tot 19 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 2 voor € 89,00 en bespaar 10%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Alle stenen moeten voor gebruik schoon zijn.

Vul de zwarte bak met heet kraanwater en laat 2-3 minuten staan. Doe de stenen hierna in de kom en bedek ze met heet kraanwater. Laat dit zitten voor 3-4 minuten. Deze processen voorkomen dat de stenen afkoelen en een sterk verkoelend effect hebben op het water dat u aan het water toevoegt in de zwarte bak.

Leeg het water uit de bak. Leg een handdoek in de bodem van de bak. Dit is belangrijk om het glazuur van de zwarte bak te beschermen tegen afbrokkeling.

Leg de stenen op de handdoek in de bak. Voeg heet kraanwater toe. Het meeste warme water heeft een temperatuur tussen de 49 en 60°C. Je zal een thermometer nodig hebben om de watertemperatuur te controleren voordat u de heater aanzet. Als uw water een hogere temperatuur heeft dan de temperatuur die je nodig hebt, voeg een beetje koud water toe (roer het met het handvat van de schep zodat het goed gemengd is) totdat het dezelfde of iets lagere temperatuur heeft dan u vereist. Voeg heet water toe als het lager is. Zet de heater aan. Wanneer het groene licht gaat branden moet je minstens 10-15 minuten wachten.  Zodat de warmte tot in het midden van de stenen kan doordringen (20 minuten bij gebruik van grotere stenen). Als u vindt dat uw stenen te snel afkoelen, wacht dan een langere tijd.

De heater wordt verwarmd vanaf 40°C. De maximale temperatuur is 70°C.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 36,95