Luminance Pearl Treatment Kit

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120362
Behandelkit voor 6 volledige sessies. Luxe anti-aging, verhelderende en verstevigende gezichtsbehandeling met parels, diamanten, krachtige antioxidanten, oligopeptiden, vitamines en speciale huidvriendelijke actieve stoffen. Luminance Pearl Treatment Kit wordt aanbevolen voor 35+

check In voorraad

Ontvang tot 17 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Inhoud Luminance Pearl Treatment Kit

  • Luminance Pearl Cleansing Milk 1 x 125ml
  • Luminance Pearl Toning Lotion 1 x 125ml
  • Peeling Scrub Gel No1 1x 50ml
  • Luminance Pearl Face Cream 6 x 8 ml
  • Luminance Pearl Face Gel Mask 1 x 50ml
  • Luminance Pearl Face Serum 6 x 3 ml
  • Luminance Pearl Peel-Off Face Mask 6 x 25 g

Gebruik Luminance Pearl Treatment Kit
1. Reinig het gezicht en de hals met de hydraterende LUMINANCE PEARL CLEANSING MILK. Tonifieer de huid en verwijder eventuele resten reinigingsmelk met de LUMINANCE PEARL TONING LOTION. Exfolieer de huid met de YELLOW ROSE PEELING SCRUB GEL No1 (geschikt voor normale en gevoelige huidtypes). Masseer de scrub met zachte cirkelvormige bewegingen over het gezicht en de hals. Ga door met masseren tot de scrub is verwijderd en reinig de resten met de LUMINANCE PEARL TONING LOTION.

2. Masseer zachtjes de gereinigde huid met het anti-aging, verhelderende en verstevigende concentraat LUMINANCE PEARL FACE SERUM. U kunt ook 2 tot 3 minuten ultrasone schoonheidsapparatuur toepassen om het effect van de behandeling te versterken. Gebruik ongeveer 2,5 ml van het LUMINANCE PEARL FACE SERUM van de 3 ml die beschikbaar is in het sachet met een enkelvoudige dosis, laat 0,5 ml over voor het einde van de behandeling.

3. Ga door met masseren met zachte, cirkelvormige bewegingen en gebruik de verstevigende, verhelderende en anti-aging LUMINANCE PEARL FACE CREAM totdat deze bijna is geabsorbeerd. Gebruik ongeveer 6 ml van de 8 ml die beschikbaar is in het sachet met een enkele dosis, laat 2 ml over voor het einde van de behandeling.

4. Breng op het gezicht en de hals een dunne laag van het oplichtende en hydraterende LUMINANCE PEARL FACE GEL MASK aan. Laat het masker 2 tot 3 minuten intrekken. Begin ondertussen met het voorbereiden van het LUMINANCE PEARL PEEL-OFF FACE MASK. Meng de 25 g van het poedermasker met ongeveer 50 ml water tot een uniforme pasta is gevormd. Laat het masker 1 tot 2 minuten in de kom om alle actieve stoffen op te lossen. Masseer daarna de resterende laag van het LUMINANCE PEARL FACE GEL MASK totdat het meeste is geabsorbeerd.

5. Breng het LUMINANCE PEARL PEEL-OFF FACE MASK aan over het hele gezicht en de hals. Laat het masker 20 minuten intrekken tot het droog is. Verwijder het masker door het in één stuk af te pellen en reinig de resten met de LUMINANCE PEARL TONING LOTION.

6. Beëindig de behandeling met het resterende LUMINANCE PEARL FACE SERUM gevolgd door de LUMINANCE PEARL FACE CREAM.