Lifting Treatment Kit

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120601
Behandelingskit voor 8 volledige sessies. Behandeling van gezicht, hals en/of buste. Gebaseerd op natuurlijke actieve zee- en kruideningrediënten, helpt een slappe en vermoeide huid te bestrijden en biedt onmiddellijke ‘flash-lifting’ effect. Lifting Treatment Kit wordt aanbevolen voor 35+

check In voorraad

Ontvang tot 18 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Inhoud Lifting Treatment Kit

  • Lait Demaquillant 1 x 125ml
  • Lotion Azulene 1 x 125ml
  • Peeling Scrub Gel No1 1 x 50ml
  • Lifting Mask 1 x 50ml
  • Lifting Serum 1 x 30ml
  • Golden Line Face Firming Cream 1 x 50ml
  • Cellular Liposomes Anti-Aging Bio-Drops 8 x 3ml

Gebruik Lifting Treatment Kit
1. Reinig het gezicht, de hals en de buste met de reinigingsmelk YELLOW ROSE LAIT DEMAQUILLANT. Tonifieer de huid en verwijder eventuele resten reinigingsmelk met YELLOW ROSE LOTION AZULENE.

2. Breng de exfoliërende gel scrub YELLOW ROSE PEELING SCRUB GEL No1 of No2 aan (kies volgens huidtype). Laat de gel 2 tot 3 min. Masseer het gezicht met cirkelvormige en opwaartse bewegingen totdat de scrub door te schrobben is verwijderd. Verwijder de resten en verstevig de huid met YELLOW ROSE LOTION AZULENE.

3. Gebruik op een schone huid ¾ van een YELLOW ROSE CELLULAR LIPOSOMEN BIO-SERUM REVITALISANT ampul (of CELLULAR LIPOSOMEN ANTI-AGING BIO-DROPS sachet voor éénmalig gebruik). Masseer het serum tot het geabsorbeerd is, met lineaire opwaartse bewegingen die de spierlijnen volgen.

4. Ga verder door op dezelfde manier het flash-lifting YELLOW ROSE LIFTING SERUM aan te brengen. Op dit punt kunt u een ultrasound gebruiken om de opname van de actieve ingrediënten te verbeteren.

5. Breng een kleine hoeveelheid van de anti-aging YELLOW ROSE GOLDEN LINE FACE FIRMING CREAM aan op het behandelde gebied en masseer zachtjes (aandringen op rimpels en slappe huid) totdat het grootste deel van de crème is opgenomen.

6. Bedek het gehele behandelde gebied (gezicht, hals en/of buste) met het YELLOW ROSE LIFTING MASK. Breng het masker gelijkmatig aan met lineaire opwaartse bewegingen langs de spierlijnen en vermijd het gebied rond de ogen. Laat het masker 15 tot 20 minuten intrekken. Bevochtig het masker met natte sponzen (week de sponzen in een mengsel van YELLOW ROSE LAIT DEMAQUILLANT en water) om het zachter te maken en verwijder het.

7. Breng de rest (¼) van de YELLOW ROSE CELLULAR LIPOSOMEN BIO-SERUM REVITALISANT-ampul (of CELLULAR LIPOSOMEN ANTI-AGING BIO-DROPS sachet voor eenmalig gebruik) aan, gevolgd door een paar druppels YELLOW ROSE LIFTING SERUM.

8. Sluit de behandeling af met de speciale verstevigende en revitaliserende YELLOW ROSE GOLDEN LINE FACE FIRMING CREAM.