Lichaamspakking Folie

Wanneer je de pakking op het lichaam van jouw klant hebt gezet, kun je de werking hiervan versterken door het lichaam in te pakken met deze lichaamspakking folie. Door de warmte wordt de werking van jouw product op het lichaam versterkt!

Niet op voorraad
Artikelcode:
081154
€ 17,50

Voor 15 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Vanaf €70 (excl. BTW) gratis verzending*

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

Lichaamspakking Folies zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning en zijn een enorme toevoeging op een massage. Dit omdat ze het lichaam zowel detoxen als voeden. Door de warmte gaan je huidporiën open staan en worden de werkzame stoffen door je lichaam opgenomen. Hoe ziet een behandeling met lichaamspakking wikkelfolie eruit?

Een pakking/masker wordt aangebracht met hier overheen de plastic wikkelfolie. Door hier extra warmte aan toe te voegen, openen de poriën zich en worden de werkzame stoffen goed opgenomen. Het lichaam komt tot rust, de stofwisseling in de huid wordt gestimuleerd en de klant ervaart een gewelddadig gevoel van ontspanning! Na 20 minuten genieten van de warmte en de heerlijke geuren wordt de pakking verwijderd en kan de behandeling afgesloten worden met een voedende en verzorgende olie of lotion.

- De afmeting is 30 cm bij 300 cm.
- De perforatie zit iedere keer na 30 cm.
- De pakking plakt niet aan elkaar.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan.