Kompresdoek Zwart

Beoordeling (0)
Artikelcode: 1010040-M
Kompresdoeken (gastendoeken) voor het reinigen van het gezicht. Door gebruik te maken van een kompresdoek tijdens het reinigen, geef je de huid van jouw klant een optimale reiniging en een extra hydratatie boost! De kompresdoeken zijn 30x60 cm en zijn gemaakt van 100% katoen.

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Gegroepeerde productitems

Kompresdoek Zwart
Kompresdoek Zwart
Niet in voorraad
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Doordat je de vochtige kompresdoek in de handdoekwarmer verwarmt, vervolgens het gezicht ermee bedekt, reinig je de huid intensief. De kompresdoeken gegven een directe stoom af. Voor handen en decolleté is dit ook uitermate geschikt! Test de warmte van de kompresdoek wel altijd eerst op de binnenkant van je handen of onder de kin voordat je de doek op het gezicht aanbrengt. 

TIP:

De kompresdoeken zijn gemaakt van 100% katoen. Voor de eerste keer gebruiken, adviseren wij de kompresdoeken 24 uur te laten weken in koud water en een klein schepje azijn. Hierdoor kunnen de vezels het water beter absorberen en zal het water voortaan beter hechten aan de kompresdoeken. Vervolgens kun je de kompresdoeken wassen in de wasmachine op een normaal programma en laat ze aan de lucht drogen. In het vervolg kun je de kompresdoeken gewoon in de droger stoppen. Let op: gebruik geen wasverzachter en strijk de kompresdoeken niet.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.

Vanaf € 1,95

x Niet in voorraad