KLANTEN ERVARINGEN

Eigenaresse MMOOI beauty & wellness, M. Meirmans:

"Een aantal jaren geleden heb ik kennis gemaakt met Safety4yoU op de beurs in Utrecht. Ik vond het erg fijn dat Safety4yoU al mijn benodigde producten in haar assortiment had, voor een erg voordelige prijs! Toen mijn salon ging verhuizen naar een groter pand, heb ik zonder twijfel gekozen voor een volledige salon inrichting van Safety4yoU, inclusief moderne apparatuur. De uitstraling van de salon en de behandelingen zijn naar een hoger niveau gebracht. Safety4yoU is een servicegericht bedrijf met fijne medewerkers, die graag met je meedenken en met suggesties komen!"

Skincare Equipment
Beauty Equipment
certification

Eigenaresse Nature Beauty Salon, E. van Doorn:

"Safety4yoU is al jaren mijn vaste adres wat betreft alle inkopen voor mijn salon. Ik ben ontzettend fan van de Yellow Rose huidverzorging welke exclusief verkrijgbaar is bij Safety4yoU! Wat ik het fijnste vindt, is dat alles altijd voorradig is waardoor er geen levertijd is. Vandaag besteld is morgen in huis, dit geldt zelfs voor de aanschaf van een toren of behandelstoel! Het bedrijf is naar mijn mening altijd een stapje voor op de concurrentie, ze zijn innovatief en hebben altijd wel iets nieuws in hun assortiment. Ik hou zelf van verandering, dus ben ik erg blij dat ze hun assortiment voortdurend aanvullen! Ze spelen zeker goed in op de vraag van de koper."

Eigenaresse Afslankstudio Mooie Lijn, E. Oosterloo:

"Afslankstudio Mooie Lijn bestaat al sinds 2012. Tot op heden heb ik altijd gewerkt met de producten van Safety4yoU. Al mijn afslankapparatuur en eveneens mijn behandelstoel heb ik dan ook bij Safety4yoU aangeschaft. Tevens werk ik veelal met de producten van Yellow Rose waar ik alleen maar positief over kan zijn. Ik ben altijd erg tevreden over de kwaliteit die Safety4yoU levert, hun flexibele houding en vakkundig advies. De prijzen zijn ook voordelig, niet onbelangrijk!"

Weight Reduction Machine
Beauty Equipment
Weight Loss Equipments
Mooie Certificates
Yellow Rose Products
Power Slim

Docente Drenthe College, Z. Nelis-Hoekstra:

"Safety4yoU heeft ons klaslokaal volledig ingericht! De 19 behandelstoelen en tabouretten bevallen erg goed, ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en hebben vele functies. Wij zijn altijd tevreden met de service die Safety4yoU levert: snel, flexibel en altijd professioneel."

Beauty Equipment Chairs
White Chairs
White Stools
White Leather Chairs
Beauty Equipment