Joysbio Covid-19 Antigeen Speeksel Sneltest 1st.

Met de Joysbio Antigeen Speeksel Sneltest hoeft de patiënt slechts in een klein zakje te spugen om binnen 15 minuten antwoord te krijgen op de vraag of iemand momenteel besmet is met het Coronavirus. De sneltest is eenvoudig af te nemen en daardoor geschikt voor kinderen en volwassenen. Ook perfect voor bedrijven, scholen, en horeca zodat werk en schoolactiviteiten zonder zorgen kunnen worden hervat! 

✓ Voorzien van EU CE-Certificaat
✓ Binnen 15 minuten resultaat
✓ Geschikt voor kinderen en volwassenen
✓ Specificiteit van 99%
✓ Sensitiviteit van 95%
✓ Niet-invasief dus pijnloos

Grotere afnames mogelijk!
Afname 10-24 stuks = €4,50 per stuk.
Afname 25-49 stuks = €4,25 per stuk.

Dit artikel kan wegens hygiënische redenen niet geruild of geretourneerd worden.

Op voorraad
Artikelcode:
081432-2
€ 4,95

Voor 15 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Vanaf €70 (excl. BTW) gratis verzending*

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

Is deze Joysbio Antigeen Speekseltest goedgekeurd?
1. CE conformiteitsverklaring - De  Joysbio Antigeen Speeksel Sneltest is toegelaten in de Europese Unie en heeft een CE conformiteitsverklaring waardoor de test kan worden toegepast voor medisch gebruik.

2. De  Joysbio Antigeen Speeksel Sneltest is ingeschreven bij Farmatec (Ministerie van VWS) als in vitro diagnosticum in het Nederlandse register voor medische hulpmiddelen.

3. In Duitsland is de Joysbio Antigeen Speeksel Sneltest goedgekeurd door het Robert Koch Instituut (RKI, het Duitse RIVM) dat toezicht houdt op de ontwikkeling en bestrijding van het Corona virus.

4. De Joysbio Antigeen Speeksel Sneltest voldoet aan de eisen van World Health Orginization (WHO) stelt aan sneltesten voor COVID-19 (specificiteit minstens 97% en een sensitiviteit van minstens 80%). 

Bekijk hier de informatie website van Joysbio. 

Kenmerken Joysbio Antigeen Speeksel Sneltest
✓ Voorzien van EU CE-Certificaat
✓ Makkelijk en betrouwbaar
✓ Geschikt voor kinderen en volwassenen
✓ Specificiteit van 99%
✓ Sensitiviteit van 95%
✓ Niet-invasieve diepe monsterafname
✓ Geen dure laboratorium apparatuur nodig
✓ Snel resultaat binnen 15 minuten

Wat zit er in een testkit van de speekseltest?
• 1 sneltest
• 1 flacon met buffervloeistof
• 1 pipetje
• 1 extractiebuisje
• 1 spuugzakje
• handleiding (Engels)

Hoe werkt de Joysbio Antigeen Speeksel Sneltest?
Snuit de neus en was de handen met zeep. Droog de handen af. Plaats het testbuisje verticaal in een buisjeshouder. Doe de buffervloeistof in het testbuisje. Haal de Joysbio sneltest cassette uit de folieverpakking. Plaats de sneltest op een horizontale ondergrond. Leg het spuugzakje klaar.

1. Plaats het spuugzakje over de mond. Neem het speekselmonster af door in het zakje te spugen. Als er niet direct speeksel in de mond zit, kunnen de wangen gedurende 15-30 seconden worden gemasseerd.
2. Plaats de tip van het pipetje in het zakje met speeksel en zuig wat speeksel op. Doe drie (3) druppels speeksel in het testbuisje, waarbij je het pipetje in het buisje houdt tot vlak boven de buffervloeistof. Knijp het restant van het speeksel monster uit het pipetje, terug in het spuugzakje.
3. Roer met behulp van het pipetje de buffervloeistof en het speekselmonster grondig door elkaar gedurende 20 seconden.
4. Plaats het dopje op het testbuisje. 
5. Doe drie (3) druppels van de buffervloeistof met het speeksel in het druppelgat van de testcassette (bij S).
6. Wacht 15 minuten voordat je de testuitslag afleest. Lees het testresultaat tussen de 15 en 20 minuten af. Een testuitslag die na 20 minuten verschijnt is niet meer geldig.

Waar moet je op letten bij het uitvoeren van een Joysbio Antigeen Speeksel Sneltest?
1. Lees de gehele bijsluiter
In de bijsluiter (Duits & Engels) staat waardevolle informatie in over de toepassing en de beperkingen van de sneltest. Tevens staat er stap voor stap aangegeven hoe je de sneltest succesvol kunt uitvoeren. Lees het aandachtig door.

2. Niet 100% garantie
Sneltesten (coronatesten, zwangerschapstesten, vruchtbaarheidstesten) hebben allemaal een foutmarge en kunnen soms een verkeerde testuitslag geven. Hoewel de sneltest besmette personen kan detecteren, moet je er rekening mee houden dat onder sommige omstandigheden de sneltest het virus niet kan vinden.

3. Kwaliteit van de afname
De betrouwbaarheid van de testuitslag is voor een deel afhankelijk van de kwaliteit van de afname van het speeksel. Als het pipetje niet voldoende speeksel of te weinig van de ziekteverwekker opneemt, kan de test een negatieve testuitslag geven terwijl de patiënt toch is besmet.

4. Disclaimer
Safety4you BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen voorkomend uit foutieve testresultaten. Het gebruik van dit product is je eigen verantwoordelijkheid.

Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan.