IQNails Bits Set 7 st.

Beoordeling (0)
Artikelcode: 0240731
Een zevendelige bitset te gebruiken voor het verwijderen van gellak, acrylnagels of gelnagels én het verzorgen van je nagelriemen. Perfect verzorgde nagels en nagelriemen bestaan niet zonder het gebruik van frezen van de hoogste kwaliteit!

check In voorraad

Ontvang tot 5 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Deze bitjes zijn gemaakt van roestvrij staal, kunnen worden geautoclaveerd en zijn geschikt voor zowel nat als droog werk. Dankzij de zirkonium-nanolaag op de bitjes wordt het oververhittingseffect geminimaliseerd, wordt nageldecoratie snel verwijderd en hebben ze een langere levensduur. De set bestaat uit de volgende bitjes:

Cilindervormige hardmetalen bit met zirkonium-nanolaag: Voor het verwijderen van gellak, gelnagels of acrylnagels en het in te korten van de natuurlijke en verlengde nagels. Dit bitje zorgt voor veiligheid binnen de nagelriemen door het niet-werkend bovengedeelte.

Naald/kegelvormig diamant bit: Voor het verwijderen van epitheel op de nagels en het egaliseren van de nagelvorm. De blauwe streep staat voor universele diamantkorrelgradatie.

Diamant bit: Voor het veilig en voorzichtig verwijderen van de nagelriemen en eventueel epitheel. Met dit bitje kun je gegarandeerd snel en nauwkeurig te werk! De blauwe streep staat voor universele diamantkorrelgradatie.

Druppelvormig diamant bit: Voor het opdrukken van de nagelriemen en het verwijderen van epitheel. De rode streep staat voor fijngevoelig diamantkorrelgradatie.

Klein kegelvormig diamant bit: Dankzij de kleine diameter kun je de nagelriemen en het epitheel aan de nagelranden nauwkeurig verwijderen. Deze bit is perfect voor het veilig liften van gevoelige nagelriemen. De rode streep staat voor fijngevoelig diamantkorrelgradatie.

Rondvormig diamant bit blauw: Met deze bit kun je nauwkeurig en niet-invasief verheven nagelriemen verwijderen zonder dat je een tang hoeft te gebruiken. De blauwe streep staat voor universele diamantkorrelgradatie.

Rondvormig diamant bit rood: Met deze bit kun je nauwkeurig en niet-invasief verheven nagelriemen verwijderen zonder dat je een tang hoeft te gebruiken. De rode streep staat voor fijngevoelig diamantkorrelgradatie.

Meer informatie

Merk IQNails

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00