IQNails Bits Golden Mini Duo Set 4 st.

Beoordeling (0)
Artikelcode: 0240736
IQNails Bits Golden Mini vierdelige bitset te gebruiken voor het verwijderen van gellak, acrylnagels en gelnagels. Tevens is het een perfecte set voor het verzorgen en/of opdrukken van je nagelriemen. Met deze set ga je snel en veilig te werk!

check In voorraad

Get up to 6 point(s) for purchase! Login to see an actual value.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De set bevat vier bitjes met een zirkonium-nanolaag voor het verwijderen van gellak, acryl en gelnagels. Deze bitjes kunnen worden geautoclaveerd en zijn geschikt voor zowel droog nagelwerk en het werken met nagelvloeistoffen.

De zirkonium-nanolaag minimaliseert het oververhittingseffect, zorgt voor een betere egalisatie, een langere levensduur, meer weerstand tegen sterilisatie en snelle verwijdering van nageldecoratie. De volgende bitjes zitten in deze set:

Hardmetalen bit: Om de gellak, acrylnagels en gelnagels op een veilige en snelle manier te verwijderen. De natuurlijke en verlengde nagels kunnen worden ingekort en de nagelriemen kunnen worden verwijdert op een veilige manier door het niet-werkend boven gedeelte.

Naald/kegelvormig diamant bit: Voor het verwijderen van epitheel op de nagels en het egaliseren van de vorm.

Druppelvormig diamant bit: Voor het terugdrukken van de nagelriemen en het verwijderen van epitheel op een zeer veilige manier, gegarandeerd prachtige nagelranden!

Rondvormig diamant bit: Dankzij dit bitje kun je op een nauwkeurige en veilige manier niet-invasief verheven nagelriemen zonder dat je een nagelriemtang hoeft te gebruiken.

Meer informatie

Merk IQNails

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00