IQNails Bits Expert Set 5 st.

Beoordeling (0)
Artikelcode: 0240732
Vijfdelige bitset te gebruiken voor verzorgen van je nagelriemen én het verwijderen van gellak, acrylnagels of gelnagels. Perfecte verzorgde nagels en nagelriemen bestaan niet zonder het gebruik van een set frezen van de hoogste kwaliteit!

check In voorraad

Ontvang tot 4 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De set bevat een hardmetalen bit voor het verwijderen van gellak, acryl of gelnagels. Daarnaast vier diamanten bitjes waarvan twee met een kameleon-nanolaag en twee met een zirkonium-nanolaag die geautoclaveerd kunnen worden. Geschikt voor zowel nat als droog werk.

De kameleon-nanolaag minimaliseert het oververhittingseffect, zorgt voor een drie keer langere levensduur, geeft meer weerstand tegen sterilisatie proces en verwijderd snel nageldecoratie. De zirkonium-nanolaag minimaliseert het oververhittingseffect, zorgt voor een betere egalisatie, geeft een langere levensduur, geeft meer weerstand tegen het sterilisatieproces en verwijderd snel nageldecoratie. De set bestaat uit de volgende bitjes:

Klein kegelvormig diamant bit met kameleon-nanolaag: Dankzij de kleine diameter kun je de nagelriemen en het epitheel aan de nagelranden nauwkeurig verwijderen. Deze bit is perfect voor het veilig liften van gevoelige nagelriemen. De rode streep staat voor fijngevoelig diamantkorrelgradatie.

Druppelvormig diamant bit met kameleon-nanolaag: Voor het opdrukken van de nagelriemen en het verwijderen van epitheel. Dankzij deze bit heb je gegarandeerd uitgelijnde nagelranden. De blauwe streep staat voor universele diamantkorrelgradatie.

Hard metalen bit in de vorm van een kerstboom met standaard kruissneden: Voor het veilig verwijderen van gellak, acryl- of gelnagels. De blauwe streep staat voor universele diamantkorrelgradatie.

Naald/kegelvormig diamant bit met zirkonium-nanolaag: Voor het verwijderen van epitheel op de nagels en het egaliseren van de nageglvorm. De blauwe streep staat voor universele diamantkorrelgradatie.

Rondvormig diamant bit blauw met zirkonium-nanolaag: Met deze bit kun je nauwkeurig en niet-invasief verheven nagelriemen verwijderen zonder dat je een tang hoeft te gebruiken. De blauwe streep staat voor universele diamantkorrelgradatie.

Meer informatie

Merk IQNails

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 34,95
€ 26,95
€ 39,95
€ 36,95
€ 31,95
€ 15,95
€ 16,95