IQNails Bits Cool Bits Set 6 st.

Beoordeling (0)
Artikelcode: 0240735
IQNails Bits Cool Bitset 6 is te gebruiken voor het verwijderen van gellak, acryl en gelnagels. Ook zeer geschikt voor het verzorgen van je nagelriemen. Met deze set heb je gegarandeerd prachtige, verzorgde nagels én nagelriemen!

check In voorraad

Ontvang tot 7 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De set bevat zes bitjes met een zirkonium-nanolaag die helpt bij het verwijderen van gellak, acryl en gel nagels. De bitjes kunnen worden geautoclaveerd en zijn perfect voor zowel droog als nat werk.

De zirkonium-nanolaag:

-          Minimaliseert het oververhittingsproces

-          Bio compatibiliteit

-          Egaliseert beter

-          Heeft een lange levensduur

-          Zorgt voor meer weerstand tegen sterilisatie proces

-          Snelle verwijdering van acrylnagels en nageldecoratie

Deze set bestaat uit de volgende bitjes:

Hardmetalen bit met zirkonium-nanolaag: Voor het snel en makkelijk verwijderen van acrylnagels, gelnagels en gellak. Geschikt om veilig de natuurlijke en verlengde nagels in te korten. Door het niet werkend bovengedeelte worden de nagelriemen niet beschadigd.

Naald/kegelvormig diamant bit met zirkonium-laag rood: Voor het verwijderen van epitheel op de nagels en om de vorm van de nagels te egaliseren. De rode streep op het freesbitje staat voor een fijne diamantkorrelgradatie.

Naald/kegelvormig diamant bit met zirkonium-laag blauw: Voor het afslijpen van epitheel op de nagels en het egaliseren van de vorm. De blauwe streep op het freesbitje staat voor een universele diamantkorrelgradatie.

Druppelvormig diamant bit met zirkonium-nanolaag rood: Voor het opdrukken van de nagelriemen en het verwijderen van epitheel op de nagels. Gegarandeerd strakke nagelranden. De rode streep staat voor fijngevoelige  diamantkorrelgradatie.

Druppelvormig diamant bit met zirkonium-nanolaag blauw: Perfect om de nagelriemen veilig op te drukken en het epitheel te verwijderen van de nagels. Gegarandeerd uitgelijnde nagelranden!

Rondvormig diamant bit blauw met zirkonium-nanolaag: Met deze bit kun je nauwkeurig en niet-invasief verheven nagelriemen verwijderen zonder dat je een tang hoeft te gebruiken. De blauwe streep staat voor een universele diamantkorrelgradatie.

Meer informatie

Merk IQNails

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 34,95
€ 22,95
€ 26,95
€ 39,95
€ 31,95
€ 15,95
€ 16,95