IQNails Bits Basic Home Set 3 st.

Beoordeling (0)
Artikelcode: 0240737
Driedelige IQNails Bits Basic Home Set voor het verzorgen van de nagelriemen én het verwijderen van gelnagels, acrylnagels of gellak. Een onmisbare set voor het creëren van perfecte nagels en verzorgde nagelriemen!

check In voorraad

Ontvang tot 3 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De set bevat drie bitje die geschikt zijn voor zowel nat nagelwerk als droog nagelwerk. De driedelige set bestaat uit:

Hard metalen kegelvormige bit met fijn kruissnede blauw:  Voor het veilig en nauwkeurig verwijderen van gel/acryl/gellak. Corrigeert ook de gel en acryl rond de nagelplooien. De blauwe streep staat voor de universele diamantkorrelgradatie.

Naald/kegelvormig diamant bit rood: Om het epitheel van de nagels te verwijderen en de nagelriemen op te drukken en/of te verwijderen.

Rondvormig diamant bit rood: Met behulp van dit bitje verwijder je niet-invasief verheven nagelriemen en kun je nauwkeuriger en veiliger te werk gaan. Je hoeft namelijk geen nagelriemtang te gebruiken. De rode streep betekent een fijngevoelige diamantkorrelgradatie.

Meer informatie

Merk IQNails

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 34,95
€ 22,95
€ 26,95
€ 39,95
€ 36,95
€ 31,95
€ 16,95