IQNails Bits All In One Bits Set 6 St. by Matka Polka Hybrydowa

Beoordeling (0)
Artikelcode: 0240734
Deze all-in-one set is te gebruiken voor het verwijderen van gellak, acryl- of gelnagels en is perfect voor het verzorgen van de nagelriemen en het matteren van de nagelplaat.  Zonder frezen van de hoogst kwaliteit heb je geen perfect verzorgde nagels en nagelriemen!

check In voorraad

Ontvang tot 7 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De set bevat een hard metalen bit voor het verwijderen van gellak, acryl- of gelnagels, vier diamanten bitjes met een zirkonium-nanolaag en een stenen bitje voor het verwijderen van de nagelriemen. Deze bitjes kunnen worden geautoclaveerd. Geschikt voor zowel nat als droog werk!

Zirkonium-nanolaag:

-          Minimaliseert het oververhittingseffect.

-          Bio compatibiliteit

-          Betere egalisatie

-          Langere levensduur

-          Meer weerstand tegen sterilisatieproces

-          Snelle verwijdering van nageldecoratie

De set bestaat uit de volgende bitjes:

Hard metalen bit in de vorm van een kerstboom met standaard kruissneden met zirkonium-nanolaag: Voor het veilig verwijderen van gellak, acryl- en gelnagels.

Naald/kegelvormig stenen bit: Voor het verwijderen van epitheel op de nagels en het egaliseren van de vorm van de nagels.

Druppelvormig diamant bit met zirkonium-nanolaag: Voor het opdrukken van de nagelriemen en het verwijderen van epitheel. Dankzij dit bitje heb je gegarandeerd uitgelijnde nagelranden!

Klein kegelvormig diamant bit met Zirkonium-nanolaag: Dankzij de kleine diameter kun je nagelriemen en het epitheel aan de nagelranden nog beter verwijderen. De blauwe streep staat voor universele diamantkorrelgradatie.

Diamant bit met zirkonium-nanolaag rood: Doordat het bitje een kleine diameter heeft, kun je nagelriemen en het epitheel aan de nagelranden nauwkeuriger verwijderen. De rode streep staat voor fijngevoelig diamantkorrelgradatie.

Diamant bit met zirkonium-nanolaag blauw: Dankzij de kleine diameter kun je nagelriemen en het epitheel aan de nagelranden enorm nauwkeurig verwijderen! Deze bit is perfect voor het veilig liften van fijngevoelige nagelriemen. De blauwe streep staat voor universele diamantkorrelgradatie.

Meer informatie

Merk IQNails

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 34,95
€ 22,95
€ 26,95
€ 36,95
€ 31,95
€ 15,95
€ 16,95