IPL SHR Premium Light

IPL SHR Apparaat
IPL SHR Premium Light: een unieke combinatie van hoge capaciteiten, een modern design, licht materiaal en een lucht- en watergekoeld systeem maakt dit IPL shr apparaat zeer praktisch in het gebruik!

Gratis demo aanvragen
De kracht van de IPL SHR Premium Light ervaar je het beste tijdens een gratis demonstratie in één van onze showrooms. Het is nu mogelijk om die in te plannen. Hoe? Vul hier het fomulier in, geef aan voor welk product je een demo wil en in welke showroom, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij laten je graag alle ins en out van de IPL SHR Premium Light zien! 

Op voorraad
Artikelcode:
160002
Klik hier om contact met ons op te nemen.

Voor 15 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Vanaf €70 (excl. BTW) gratis verzending*

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

IPL SHR Premium Light: dankzij de unieke combinatie van een lucht- en watergekoeld systeem en hoge capaciteiten kunt u 12 uur non- stop en pijnloos flitsen. Een modern design en licht materiaal maakt dit model zeer veilig in het gebruik. Met behulp van square pulse technologie kan dit IPL apparaat gelijkmatige energie-output garanderen. De energie kan onmiddellijk piekvermogen bereiken dat stabiel blijft gedurende de gehele flits. Ongeacht of het werkt met de modus voor één flits of de modus met meerdere flitsen.

Voordelen IPL SHR Apparaat
• CE/Medisch gecertificeerd wat met grotere zekerheid een veilige behandeling geeft aan de klanten.
• Hoog rendement van de IPL behandelingen wegens de instelbare flitssnelheid tot 8Hz / sec.
• 7,5 cm2 grote spotgrootte. Ten opzichte van sPTF+ is de spotgrootte groter: het SHR-handstuk is 50 * 15 mm, 50 * 10 mm voor het MF-handstuk. Terwijl de SPTF + slechts 47 * 21 mm, 20 * 10 mm is.
• Het instelbare gepatenteerde TEC-koelsysteem met 5 niveaus kan de laagste -5 ℃ bereiken wat zorgt voor een betere koelregeling tijdens het gebruik. Dit instelbare systeem zorgt voor een comfortabele en pijnloze IPL behandeling en een effectieve bescherming van de huid.
• Intelligent menu: twee bedieningsmodi beschikbaar om aan verschillende gebruikersvereisten te voldoen. Standaard modus of de SHR-modus: de nieuwste super snelle ontharing.
• Kan een hoger overbelasting aan. Gegevens tonen aan dat er bijna geen energiedemping is wanneer de lamp voor 100.000 flitsen is gebruikt. 
• Kortom: 12 uur non- stop en pijnloos flitsen!

Technische gegevens
MF golflengte: 500nm ~ 1200nm
SHR Golflengte: 600nm ~ 1200nm
Werkmodus: continu / interval.
Energiebereik (in klassieke modus): 4-24J / cm²
Flitsbreedte: 50 mm × 15 mm, 50 x 10 mm
Flitssnelheid: 2-12ms
Frequentie: Max 8Hz
SHR handstuk: 500.000 - 600.000 flitsen
MF handstuk: 200.000 flitsen
Koelsysteem: luchtkoeling + waterkoeling
Beeldscherm: LCD touchscreen
Elektrische specificatie: 220V 50Hz
Afmeting: 467mm x 458mm x 325mm
Gewicht: 21kg

Handstukken IPL
De IPL SHR Premium Light is voorzien van 2 handstukken voor diverse behandelingen. SHR Handstuk IPL is ontworpen om de haarzakjes geleidelijk te verwarmen met een hoge frequentie maar een lage energiedichtheid. De tempratuur stijgt geleidelijk in de huid om pijnloze ontharing te bereiken.

Ontharen: de behandeling gebeurt door middel van licht. Dit licht wordt geabsorbeerd door melanine, het pigment dat zich van nature in het merg van de haar bevindt. Deze absorptie van licht veroorzaakt een warmte ontwikkeling, die naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70 graden bereikt, heeft dit een gewenst stollingseffect tot gevolg. Hierdoor sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd.

MF Handstuk IPL wordt automatisch door het systeem herkend en is voor multifunctionele toepassingen om op individuele behoeftes in te spelen. 

Huidverjonging: iedereen wil er jong en mooi uitzien. Daarom wordt IPL meer en meer toegepast voor huidverjonging. Het zorgvuldig gefilterde licht waarborgt, dat alleen die golflengtes de huid bereiken die de aanmaak van collageen en elastine bevorderen. De behandeling huidverjonging met IPL zorgt voor een frisse, jonge uitstraling.

Couperose:
Door de toediening van speciale lichtflitsen aan het specifieke huidgebied worden de bloedvaatjes gecoaguleerd (gestremd) en de bloedstroom afgesloten. Deze behandeling is ideaal voor couperose, spider naevi en kleine adertjes op de benen.

Acnebehandeling:
Het violet/blauwe licht richt zich op de bacterie die acne veroorzaakt. De ontstekingen worden vermindert en de poriën worden verkleint. Het speciale lichtspectrum zal de propion bacterie, die de ontstekingen veroorzaakt, doden.

Pigmentbehandeling:
Met het speciale licht van de filter kunt u pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, sproeten en zwangerschapsmaskers doen verminderen. Het ingekapselde pigment wordt zachtjes en veilig afgebroken terwijl in het behandelgebied de circulatie en herstel van de huidcellen wordt gestimuleerd.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan.