Een unieke kans, word mede-eigenaar van Safety4you!

Vanaf 5 juni 2024 zijn wij gestart met het aanbieden van aandelen van ons bedrijf. Dit omdat wij willen dat Safety4you een bedrijf van ons allemaal wordt: klanten, medewerkers, leveranciers en nieuwe leden zoals professionele investeerders. Samen op de weg naar beauty succes!

Met bijna twee decennia aan ervaring is Safety4you uitgegroeid tot een toonaangevende totaalleverancier voor diverse professionals in de uiterlijke verzorgingsbranche. Wij onderscheiden ons door middel van onze toewijding aan kwaliteit, een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen inclusief professionele trainingen en cursussen. Van bescheiden start tot trendsetter bieden wij als unieke totaalaanbieder alles wat beauty professionals nodig hebben onder één dak.

We staan bekend om ons innovatieve karakter, met nieuwe producten en diensten die vaak als eerste de Nederlandse en Belgische markten bereiken. Nu, met onze eigen ontwikkelde merken, zijn wij klaar onze invloed naar internationale markten uit te breiden. Om de realisatie van onze ambitieuze doelen te versnellen, onze posities te versterken en ons netwerk uit te breiden, bieden wij een deel van ons bedrijf aan investeerders aan. Deze beslissing weerspiegelt onze inzet voor de gemeenschap: we willen het platform voor vrouwelijke ondernemers versterken om elkaar te ondersteunen en samen te groeien.
Al vanaf €250 kun jij mede-eigenaar worden van de #1 beauty groothandel voor professionals!

Aandelen zijn feitelijk niets anders dan eigendomsbewijzen van een deel van ons bedrijf. Door aandelen te kopen wordt u mede-eigenaar van Safety4you en deelt u mee in de winst en groei van ons bedrijf! Wij zijn trots op onze financiële stabiliteit en als investeerder stapt u onmiddelijk in een bewezen, winstgevende onderneming. Als een teken van vertrouwen in ons bedrijfsmodel en onze groeipotentie bieden wij:

 • Type B aandelen (zonder stemrecht)
 • Prijs per aandeel €10,00
 • Minimale investering €250,00 (25 stuks)
 • Gegarandeerd 8% rendement
 • Aanbiedingsperiode: 5 juni 2024 tot 31 oktober 2024

Met 18 jaar ervaring en een stabiel, winstgevend bedrijf bieden wij vanaf het eerste jaar een gegarandeerd rendement van 8% over de uitgifteprijs van de aandelen gedurende 5 jaar. Na 5 jaar heeft u al 40% van uw belegde kapitaal terug in deze investering. Mis deze kans niet en profiteer mee van ons succes!

 

 

Speciaal voor onze klanten die willen investeren, zijn wij bezig met het opzetten van een bijzonder voordeelprogramma. We begrijpen dat niet iedereen een groot bedrag kan investeren. Daarom bieden we vier pakketten aan die voor iedereen toegankelijk zijn. Ben jij geïnteresseerd en wil je meer weten over dit programma? Meld je vrijblijvend aan en ontvang meer informatie!

 

 

Safety4you biedt investeerders een unieke kans om deel te nemen aan een innovatieve organisatie binnen de verzorgingssector. Met een solide geschiedenis van succes, toewijding aan kwaliteit, en een sterke marktpositie, staan we aan de vooravond van een nieuwe groeifase. Door te investeren in Safety4you, doet u mee aan een financieel lonende onderneming en ondersteunt u een bedrijf dat duurzaamheid, innovatie en het welzijn van de klanten op de voorgrond plaatst.

Wij maken gebruik van de software van Bondex. Bondex is het zusterbedrijf van Nxchange dat beschikt over een Gereglementeerde markt vergunning en een MTF-vergunning en een Beleggingsonderneming vergunning, afgegeven door het Nederlandse Ministerie van Financiën en de AFM. Klik op de button hieronder om u in te schrijven op onze aanbieding! 

 

 

Voor vragen over Safety4you, neem contact op via: invest@safety4you.eu. Voor vragen over het investeerders platform NxChange, neem contact op via: support@bondex.io.

Als het benodigde kapitaal wordt verkregen, ligt de focus met name op de introductie van nieuwe producten en uitbreiding in Europa. Door het bewezen succesvolle concept op de Nederlandse en Belgische markt uit te breiden naar de Europese markt, streven we naar aanzienlijke uitbreiding van onze afzetmarkt. Daarnaast zullen onze innovatieve producten en diensten onze huidige en nieuwe markten versterken door diversifcatie aan te bieden aan onze klanten. 

 • Uitbreiding naar nieuwe markten: Ons succesvolle concept, bewezen in Nederland en België, bereidt ons voor op uitbreiding naar de Europese markten, met Duitsland als eerste logische stap. Deze keuze is gebaseerd op de waardevolle inzichten en ervaringen die we hebben opgedaan tijdens vakbeurzen in Düsseldorf waar we aanzienlijke potentie voor onze eigen merken hebben opgemerkt.
 • Digitalisering: Safety4you heeft dit jaar geïnvesteerd en blijft investeren in de automatisering van processen en besluitvorming te verbeteren en efficiëntie te verhogen. 
 • Schaalbaarheid en technische innovatie: Bij Safety4you wordt er voortdurend geïnvesteerd in het optimaliseren van onze orderverwerking en voorraadbeheer. De modernisering van onze digitale infrastructuur beschouwen we als een belangrijk onderdeel van onze strategie. Dit maakt het mogelijk om onze operaties te stroomlijnen en onze dienstverlening aan klanten te verbeteren. Tevens investeren we aanzienlijk in de opleiding van ons personeel om maximale digitale toegankelijkheid te waarborgen en hen in staat te stellen onze strategische groeidoelstelling te ondersteunen. 
 • Nieuwe merken en producten introduceren: Safety4you heeft als doel om de komende jaren nieuwe merken en producten op een snellere en grote schaal te lanceren. Onze aandacht gaat uit naar zowel het maximaliseren van de klantwaarde als op het verbreden van ons aabod. Bovendien streven we ernaar om flexibel te reageren op marktveranderingen door unieke productcategorieën te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. 

De beautybranche is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest dynamische en lucratieve markten wereldwijd. Dit komt doordat het bewustzijn en de nadruk op welzijn in opkomst is. Dit leidt tot een versnelde uitbreiding binnen de sector met inbegrip van spa's, pedicures, nagelstudio's, schoonheidssalons en esthetische klinieken. Het bereik groeit voortdurend met als gevolg dat ook mannen zich aansluiten bij de miljoenen vrouwen die salon's, spa's en massages bezoeken. 

 • Europese marktwaarde: De waarde van de Europese markt voor beauty- en persoonlijke verzorgingsproducten wordt geschat op ongeveer €119,06 miljard in 2024 en zal naar verwachting groeien tot €148,97 miljard in 2029, met een jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,58% (Mordor Intel).
 • Wereldwijde markt voor beautysalons: In 2022 was de markt voor beauty salons wereldwijd ongeveer €155,6 miljard waard en wordt verwacht te groeien met een CAGR van 8,0% tot 2030 (Grand View Research).
 • Groei in Nederland: In Nederland groeit het aantal beautyondernemers, met een huidige marktwaarde van de Nederlandse beautybranche rond de €5-6 miljard in 2023 en naar verwachting €7-8 miljard in 2027 (Market Data Forecast).
 • Groei in de Europese Unie: In de bredere Europese Unie groeit de markt naar €80-100 miljard in 2023 en wordt geschat op €120-130 miljard in 2027 (Orion Market Research, Fortune Business Insights).

De groei wordt aangedreven door een toenemende vraag naar gespecialiseerde beautydiensten zoals facials, manicures, pedicures en geavanceerde behandelingen zoals laser ontharing en huidverzorging (GlobeNewswire, Fortune Business Insights). Daarnaast zien nagel- en pedicurediensten een opkomende vraag, mede door de groeiende focus, op persoonlijke verzorging en esthetiek (Market Data Forecast). Deze cijfers geven een duidelijk beeld van de aanzienlijke groei en de kansen in de beautybranche, zowel voor ondernemers als investeerders. De markt omvat een breed scala aan diensten en producten en de stijgende vraag naar premium en gespecialiseerde behandelingen ondersteunt deze groei verder!

 

 

We staan op het punt om een nieuwe bladzijde om te slaan in ons succesverhaal en nodigen u uit om deze spannende reis samen te verkennen. Mis deze gelegenheid niet, ervaar de toekomst van de beauty- en verzorgingssector met Safety4you. De #1 Beauty Groothandel!