HydraNeo

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161065-HN
De HydraNeo is dé ultieme oplossing voor gezichtsverzorging! Het apparaat biedt een geïntegreerde gezichtsbehandeling door Oxyneo, Aqua Peel, Ultrasound en RF te combineren. Het kan voorafgaand aan medische cosmetische behandelingen worden gebruikt om meer tevreden doeltreffendheid te bereiken en is populair in spa's, schoonheidscentra en klinieken. Het apparaat is op bestelling leverbaar. De levertijd is 3-6 weken na ontvangst van de aanbetaling.

check In voorraad

Ontvang tot 699 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Het apparaat is op bestelling leverbaar. De levertijd is 3-6 weken na ontvangst van de aanbetaling.

Vier technologieën gecombineerd in 1 apparaat 
De HydraNeo biedt een geïntegreerde gezichtsbehandeling door Oxyneo, Aqua Peel, Ultrasound en RF technologieën te combineren

 • Oxyneo: door gebruik te maken van een eigen onderzochte, hooggeconcentreerde oplossing die vol zit met aminozuren, creëert het talloze bellen die door de filterlaag worden geleid om supermicrobellen te vormen die diep in de huid kunnen doordringen, om de huid te revitaliseren en de huid te verzachten, ook geschikt voor de gevoelige huid.
 • Aqua Peel: aangenomen unieke vortex-vacuümtechnologie, gecombineerd met nauwkeurige drukdetectie en stroombeperkende controletechnologie, brengt ingrediënten gelijkmatig in de huid om de huid te reinigen en te exfoliëren, water en olie in evenwicht te brengen en de huidtextuur te verbeteren. Dit apparaat beschikt over 12 opzetstukjes die gemaakt zijn van 3 verschillende materialen en beschikbaar zijn in verschillende maten. Deze technologie is geschikt voor alle huidtypes en kan op het hele gezicht worden aangebracht.
 • Ultrasound: 1Mhz hoogfrequent ultrageluid opent de huidmicrokanalen en ioniseert tegelijkertijd het serum waardoor de voedingsstoffen snel in de huid kunnen worden opgenomen en door de diepe huidlaag kunnen worden opgenomen. Bovendien activeren de warme effecten de celactiviteit en versnellen ze de stofwisseling om het effect van huidverjonging te bereiken.
 • Bipolar RF: 448Khz bipolaire radiofrequentie geeft warmte-energie vrij in de hele laag van de dermis, waardoor vezelachtig weefsel krimpt en de regeneratie en reconstructie van collageen wordt gestimuleerd om aanscherping en anti-rimpels te bereiken.

Meerdere toepassingen, geschikt voor alle huidtypes
De HydraNeo reinigt en exfolieert de huid, brengt water en olie in evenwicht, verheldert de huidskleur, lift en verstevigt de huid. Het apparaat kan gebruikt worden voor poriën, ruwe huidtextuur, hyperpigmentatie, doffe en ongelijkmatige huid, vette en droge huid, slappe huid en fijne lijntjes. Alle huidtypes inclusief vette, droge en gemengde huid zijn geschikt.

Stil, stabiel en betrouwbaar
De stille ventilator is uitgerust, de pomp en schokabsorberende bumper zijn verbonden in een overgangsplaat die zorgt voor een stille werking en verder resonantiegeluid vermindert, het maximale geluid heeft slechts 50DB wanneer het werkt.

Veilig en effectief, hoge ROI
Het biedt onbeperkte gezichtsbehandelingen, vereist geen hersteltijd. Make-up en eventuele serums, daarna aangebrachte oplossingen worden beter door de huid opgenomen. Met nauwkeurige drukdetectie en stroombeperkende regeltechniek zijn oplossingen duurzamer.

Technische specificaties

 • Opzetstukjes: 12 stuk in totaal (klein/groot)
 • Vacuumbereik: tot 70KPA
 • Radiofrequentie: 448Khz BiPolar
 • RF Energieniveau: level 1-10
 • Ultrasound frequentie: 1Mhz
 • Geluidsniveau: maximum 50DB
 • Display: 10.1 inch touchscreen
 • Afmetingen: 48x38x27cm
 • Gewicht: 12kg

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 39,95