Hydra Roller 0,25 mm

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161071
Needling maakt je huid sterker, dikker en weerbaarder en helpt het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Dit heeft je huid nodig om rimpels en littekens te vervagen! Hydra Roller 0,25 mm is geschikt voor een betere opname van huidverzorgingsproducten en het verbeteren van de aanmaak voor haargroei.

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Je kunt de Hydra Roller 0.25 mm naalden dagelijks gebruiken voor een betere opname van huidverzorgingsproducten. Deze kleine naalden zullen niet nieuw collageen helpen bouwen, maar u huid wordt er wel beter van omdat uw huidverzorgingsproducten beter kunnen worden opgenomen. De Hydra Roller 0.25mm zijn geschikt voor thuisgebruik op het gezicht. Deze hydra behandeling wordt aangeraden om maximaal 1x per dag, voorkeur 1x per 2 dagen te doen met Hydra Roller 0.25mm.

De naalden zetten de huid aan om de collageen en elastine productie te stimuleren. De hydraroller is een ampul met een rolkop waar zich fijne naaldjes aan bevinden. Hiermee rolt u over de te behandelen huid waarbij de naaldjes de doorbloeding en de celdeling stimuleren. Het serum dat in het ampul zit wordt hierdoor rechtstreeks in de huid gebracht. De hydraroller is geschikt voor grotere oppervlaktes.