Hydra Needle 0,50 mm

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161068
Hydra Needle 0,50mm zijn geschikt voor fijne lijntjes rondom de ogen en oppervlakkige (acne) littekens, verkleuring, verkleining van de poriën, ongelijkmatige teint en verbetering van de elasticiteit. De Hydra Needle 0,50mm zijn geschikt voor thuis en salongebruik op het gezicht.

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Needling maakt je huid sterker, dikker en weerbaarder en helpt het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Dit heeft je huid nodig om rimpels en littekens te vervagen. De naalden zetten de huid aan om de collageen en elastine productie te stimuleren. De hydra needle is een ampul met op de kop fijne naaldjes eraan. Hiermee stampt u over de te behandelen huid waarbij de naaldjes de doorbloeding en de celdeling stimuleren. Het serum dat in het ampul zit wordt hierdoor rechtstreeks in de huid gebracht.

De hydra needle is geschikt voor plaatselijk gebruik of kleinere oppervlaktes Geschikt voor elk huidtype: zelfs voor de dunne, gevoelige huid en voor elke leeftijd. Deze behandeling wordt aangeraden om maximaal 1x per 3 weken te doen met 0.50. Langere naalden helpen met het produceren van nieuw collageen en het stimuleert huidvernieuwing.