Hyaluronic Face Firming Treatment Kit

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120363
Behandelkit voor 6 behandelingen. Intensieve hydraterende en anti-rimpel schoonheidsbehandeling met 3 soorten hyaluronzuur, oligopeptiden, hyaluronzuur ‘rimpelvullers’, witte thee, kersenbloesem, rozen, magnolia en lotusbloemen. Aanbevolen voor 35+

check In voorraad

Ontvang tot 15 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Inhoud Hyaluronic Face Firming Treatment Kit

  • Hyaluronic Cleansing Milk 1 x 125ml

  • Hyaluronic Toning Lotion 1 x 125ml

  • Hyaluronic Face Scrub 1 x 50ml

  • Hyaluronic Face Firming Cream 6 x 8ml

  • Hyaluronic Beauty Elixir 6 x 3ml

  • Hyaluronic Serum 6 x 3ml

  • Hyaluronic Peel-Off Face Mask 6 x 25 g

Gebruik Hyaluronic Face Firming Treatment Kit
1. Reinig het gezicht en de hals met de hydraterende HYALURONIC LEANSING MILK met bloemenextracten. Tonifieer de huid en verwijder eventuele resten reinigingsmelk met de HYALURONIC TONING LOTION met bloemenextracten. Exfolieer de huid met de enzymatische HYALURONIC FACE SCRUB met natuurlijke bamboe en gedroogde lotusbloemkorrels. Masseer de scrub met zachte cirkelvormige bewegingen over het gezicht en de hals. Laat 2 tot 3 minuten op een dunne laag van de scrub zitten, zodat het proteolytische enzym zijn werk kan doen. Blijf 2 tot 3 minuten masseren en verwijder de scrub met de HYALURONIC TONING LOTION.

2. Masseer zachtjes de gereinigde huid met behulp van het anti-aging concentraat HYALURONIC SERUM met Oligopeptiden. Masseer de huid verder met het concentraat met ‘Wrinkle-Fillers’ HYALURONIC BEAUTY ELIXIR. Dring aan op rimpels en expressielijnen. Gebruik ongeveer 2,5 ml van elk serum van de 3 ml die beschikbaar is in elk sachet met een enkele dosis, en laat 0,5 ml over voor het einde van de behandeling. U kunt ook 2 tot 3 minuten ultrasone schoonheidsapparatuur toepassen om het effect van de behandeling te versterken.

3. Begin met het voorbereiden van het HYALURONIC PEEL-OFF FACE MASK met rozenblaadjes. Meng de 25 g van het poedermasker met ongeveer 50 ml water tot een uniforme pasta is gevormd. Laat het masker 1 tot 2 minuten in de kom om alle actieve stoffen op te lossen. Ga door met het masseren van het gezicht en de hals met zachte, cirkelvormige bewegingen met behulp van de 24-uurs anti-aging hyaluroncrème met 'Wrinkle-Fillers' HYALURONIC FACE FIRMING CREME totdat deze bijna is geabsorbeerd. Gebruik ongeveer 6 ml van de 8 ml die beschikbaar is in het sachet met een enkele dosis, laat 2 ml over voor het einde van de behandeling.

4. Breng het HYALURONIC PEEL-OFF FACE MASK met Rose Petals aan over het hele gezicht en de hals. Laat het masker 20 minuten intrekken tot het droog is. Verwijder het masker door het in één stuk af te pellen en reinig de resten met de HYALURONIC TONING LOTION.

5. Sluit de behandeling af met het resterende HYALURONIC SERUM en HYALURONIC BEAUTY ELIXIR gevolgd door de HYALURONIC FACE FIRMING CREAM.