HS Hair Supplement

Beoordeling (0)
Artikelcode: MS100039
Het HS anti-DHT-haaruitvalsupplement is ontworpen om de natuurlijke haargroeicyclus te ondersteunen. Het bevat ingrediënten zoals biotine en mineralen waarvan bekend is dat ze bijdragen aan het behoud van normaal haar, en vitamine B6, dat een normaal energiemetabolisme ondersteunt.

check In voorraad

Ontvang tot 11 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Voordelen
Een voedend supplement dat extracten bevat van Serenoa repens, Urtica dioica (brandnetel), Panax quinquefolium (Amerikaanse Ginseng) en Ginkgo biloba, verrijkt met Taurine, B-vitamines en mineralen. 
 • Biotine draagt ​​bij aan het behoud van normaal haar.
 • Koper speelt een rol bij de normale pigmentatie van haar.
 • Foliumzuur en jodium dragen bij aan een normaal energiemetabolisme.
 • Vitamine B6 ondersteunt een normaal energieleverend metabolisme en vermindert vermoeidheid.
Ingredienten
 • Urtica dioica (Brandnetel): Brandnetel wordt traditioneel gebruikt in voedingssupplementen. We gebruiken brandnetel vanwege de voedingswaarde.
 • Saw Palmetto (Serenoa repens): Saw Palmetto is populair in voedingssupplementen. Het gebruik ervan in ons product is gebaseerd op algemene voedingsondersteuning.
 • Bèta-sitosterolen: Bèta-sitosterolen komen van nature voor in verschillende planten en zijn in ons product opgenomen om bij te dragen aan een uitgebalanceerd dieet.
 • Biotine: Biotine draagt ​​bij aan het behoud van normaal haar en normale huid. Het is belangrijk voor normale metabolische processen, zoals het omzetten van voedsel in energie.
 • Vitamine B (inclusief niacine en B6): Niacine (vitamine B3) draagt ​​bij tot het behoud van een normale huid.Vitamine B6 draagt ​​bij tot de normale synthese van cysteïne en tot het verminderen van vermoeidheid.
 • Taurine: Taurine is een aminozuur dat belangrijk is voor veel biologische processen. Het wordt toegevoegd als onderdeel van het voedingsprofiel van het product.
 • Foliumzuur: Foliumzuur speelt een rol in het celdelingsproces en is belangrijk voor de algehele gezondheid.
 • Jodium: Jodium draagt ​​bij aan de normale schildklierfunctie en het energieproducerende metabolisme.
 • Koper: Koper draagt ​​bij aan het transport van ijzer in het lichaam en aan een normale haarpigmentatie.
 • Wortelextract van Amerikaanse Ginseng (Panax quinquefolius): Amerikaanse Ginseng is toegevoegd om een ​​algemeen voedingsevenwicht te ondersteunen.
Gebruik
Aanbevolen 2 tabletten per dag, bij voorkeur tijdens of direct na de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Aanvullende informatie: Dit supplement is niet bedoeld ter vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen jonger dan 3 jaar bewaren. Mag niet worden gebruikt door vrouwen in de vruchtbare leeftijd en door beide geslachten vóór de puberteit.
 
Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren. Houdbaarheid is gebaseerd op juiste opslag in ongeopende containers.
 
Resultaten
Wanneer kan ik resultaten zien? De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Regelmatig en langdurig gebruik in combinatie met een gezonde levensstijl kan de zichtbaarheid van de resultaten in de loop van de tijd verbeteren. Zijn er bijwerkingen? Het product bevat natuurlijke ingrediënten, maar zoals bij alle supplementen is het raadzaam om te controleren op allergenen en een gezondheidsdeskundige te raadplegen als u niet zeker weet of het product voor u geschikt is.