Houten Anti-Cellulitis Massage Roller Dice

Beoordeling (0)
Artikelcode: 027015
De houten massageroller helpt je in de strijd tegen onaangename vetophopingen en verwijdert de onaantrekkelijke sinaasappelhuid. De massageroller helpt om de bloedcirculatie te verbeteren, kneedt de spieren en maakt de huid glad. De houten massagerol zorgt voor ontspanning, bevordert je welzijn en is daardoor de perfecte therapie. 

check In voorraad

Ontvang tot 1 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De massageroller wordt gebruikt bij Maderotherapie: een bijzondere techniek waarbij lymfedrainage wordt gestimuleerd en de cellulitis beter wordt afgevoerd. Tegelijkertijd worden de vetcellen gebroken waardoor de bloedstroom en de lymfestroom in het volledige lichaam worden verbeterd. Hierdoor krijgt het lichaam meer zuurstof en andere voedingsstoffen binnen die de huid nodig heeft om strak en stevig te blijven. Voordat je begint, moet je de huid eerst altijd insmeren met een geleider zoals olie of een crème. Als je dit niet doet, kan je de huid beschadigen.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 11,95 v.a. € 8,95
32% korting
Speciale prijs € 7,50 Normale prijs € 10,95
29% korting
Speciale prijs € 8,50 Normale prijs € 11,95
30% korting
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 9,95
€ 10,95 v.a. € 7,95