High Frequency Stimulation Apparaat

Beoordeling (0)
Artikelcode: 162093
Het High Frequency Stimulation Apparaat genereert met hoge snelheid een vibrerende stroom welke wordt omgezet in warmte-energie en de bacteriën kan doden. Door de snelle trillingen, zal het geen spierkrimp veroorzaken in de huid. Het High Frequency Stimulation Apparaat is perfect om acne of onzuiverheden te bestrijden. Koop hier onze online training zodat je direct aan de slag kunt met het apparaat!

x Niet in voorraad

Ontvang tot 12 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De masserende werking van het High Frequency Stimulation Apparaat zorgt ervoor dat de huid de opname van de actieve werkstoffen sneller opneemt. Het High Frequency Stimulation Apparaat bevat vier verschillende opzetstukken en kan met 2 methodes worden toegepast.
 
Directe methode
Bij deze methode wordt met behulp van de glazen buis met een spiraal of Z-beweging het gezicht van de klant gemasseerd. Wordt ook wel toegepast aan het einde van de behandeling (harsen) om puistjes te voorkomen. Let op: bij deze behandeling moet een gaasje of geleidingsgel op de huid te zitten!
Vonk methode
Bij deze methode wordt met de glazen buis het ontstoken gedeelte van het gezicht aangeraakt. De behandeling mag niet langer dan 10 seconden duren. Het is normaal dat er vonken uit de glazen buis komen als het gezicht wordt aangeraakt. Let op:</strong> bij deze behandeling hoeft geen gaasje of product op de huid te zitten!
 
Voordelen 
Zorgt voor een betere bloedsomloop
Een verbeterde stofwisseling
Bevordert het metabolisme
Dood bacteriën en ziektekiemen
Het desinfecteert de huid
Bevordert de opname van actieve werkstoffen
 
Specificaties
Voltage: 220-240V
Frequentie: 50/60Hz
Gewicht: 2,4kg
Power: 20 Watt
Lengte: 24 cm
Breedte 23 cm
Hoogte: 13 cm

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00