Handdoekwarmer Jada

Beoordeling (0)
Artikelcode: 166025
Creëer een vleugje wellness met deze grote handdoekwarmer met uv-licht. Tegenwoordig vrijwel onmisbaar in een schoonheids- of massagesalon. Deze grote handdoekwarmer zorgt voor heerlijke warme kompresdoeken (20-25 stuks) of handdoeken(2-3 stuks) met ozon. Zeer eenvoudig in gebruik en voorzien van strak design. Tip: bestel hier jouw gastendoekjes!

x Niet in voorraad

Ontvang tot 37 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 2 voor € 169,00 en bespaar 11%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Specificaties
Lengte: 45 cm
Breedte: 27 cm
Hoogte: 35,5 cm
Gewicht: 8,5 kg
Maximum verbruik: 250W

Gebruiksaanwijzing
Stap 1: Doe het deurtje van de handdoekwarmer open.
Stap 2: Haal het plastic uit de handdoekwarmer.
Stap 3: Stop het uiteinde van de stekker in een stopcontact.
Stap 4: Druk op de ‘on/off’ knop aan de zijkant van de handdoekwarmer om deze aan te zetten. Deze verwarmt in ongeveer 30-45 min. tot +/- 55   ͦC.
Stap 5: Pak vervolgens de gewenste hoeveelheid kompresdoeken. De handdoekwarmer is geschikt voor 20-25 kompresdoeken. Er passen ook handdoeken in de handdoekwarmer mits je één van de rekken uit de handdoekwarmer haalt.
Stap 6:  Houd de kompresdoeken onder de lauw/warme kraan. Wring de doeken vervolgens goed uit en rol deze strak op in rolletjes. Zo houden de doeken de warmte beter vast en voorkom je dat ze uitdrogen. Hoe warmer het water, hoe sneller de doeken warm worden in de handdoekwarmer. Hoe kouder het water, hoe langer het duurt voordat deze opgewarmd zijn.
Stap 7: Indien gewenst kunt u de ‘OZON’ knop aan zetten. Zet deze knop pas aan wanneer de kompresdoeken op temperatuur zijn. De ozon houdt de kompresdoeken steriel.
Stap 8: Na gebruik de handdoekwarmer uitzetten. Zet het deurtje van de handdoekwarmer open terwijl deze afkoelt. Op deze manier voorkomt u dat het vocht in de handdoekwarmer schimmel veroorzaakt.
Stap 9: Leeg het water opvang bakje onder de handdoekwarmer regelmatig.

Tips
Voeg een druppeltje etherische olie toe aan de handdoekjes, dit zorgt voor een heerlijke geur beleving. U kunt uw oliën en/of maskers ook in de verwarmer zetten om deze producten extra te verwarmen.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.

Vanaf € 1,95