Handdoekwarmer Nora

Beoordeling (0)
Artikelcode: 166057-03
Creëer een extra vleugje wellness met handdoekwarmer Nora, vrijwel onmisbaar in een schoonheids- of massagesalon! Handdoekwarmer Nora is geschikt voor het verwarmen van ongeveer 20-25 stuks kompresdoeken. Zeer eenvoudig in gebruik én tevens voorzien van een strak, zwart design!Tip: bestel hier jouw gastendoekjes!

check In voorraad

Ontvang tot 28 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing 
Stap 1: Doe het deurtje van de handdoekwarmer open, haal het plastic uit de handdoekwarmer en stop het uiteinde van de stekker in een stopcontact.
Stap 2: Druk op de ‘on/off’ knop aan de voorkant van de handdoekwarmer om deze aan te zetten. Deze verwarmt in ongeveer 30-45 min. tot 70℃.
Stap 3: De handdoekwarmer is geschikt voor 20-25 kompresdoeken. Er passen ook handdoeken in de handdoekwarmer mits je één van de rekken uit de handdoekwarmer haalt.
Stap 4: Houd de kompresdoeken onder de lauw/warme kraan. Wring de doeken vervolgens goed uit en rol deze strak op in rolletjes. Zo houden de doeken de warmte beter vast en voorkom je dat ze uitdrogen. Hoe warmer het water, hoe sneller de doeken warm worden in de handdoekwarmer. Hoe kouder het water, hoe langer het duurt voordat deze opgewarmd zijn.
Stap 5: Deze handdoekwarmer beschikt ook een instelbaar ‘UV licht’. Dit UV-licht houdt de kompresdoeken steriel.
Stap 6: Na gebruik de handdoekwarmer uitzetten. Zet het deurtje van de handdoekwarmer open terwijl deze afkoelt. Op deze manier voorkomt u dat het vocht in de handdoekwarmer schimmel veroorzaakt.
Stap 7: Leeg het water opvang bakje onder de handdoekwarmer regelmatig.

Tips
Voeg een druppeltje etherische olie toe aan de handdoekjes, dit zorgt voor een heerlijke geur beleving. U kunt uw oliën en/of maskers ook in de verwarmer zetten om deze producten extra te verwarmen.

Eigenschappen 
Lengte: 27 cm
Breedte: 27 cm
Hoogte: 45 cm
Maximum vebruik: 200W