Handdoekwarmer Alice

Beoordeling (0)
Artikelcode: 166024
Creëer een vleugje wellness met deze grote handdoekwarmer met uv-licht. Tegenwoordig onmisbaar in een schoonheids- of massagesalon. De handdoekwarmer is  compact, degelijk en geschikt voor het heerlijk verwarmen met ozon van kompresdoeken (20-25 stuks). Zeer eenvoudig in gebruik!Tip: bestel hier jouw gastendoekjes!

x Niet in voorraad

Ontvang tot 37 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Eigenschappen
Lengte: 48 cm
Breedte: 32,5 cm
Hoogte: 31 cm
Gewicht: 11,1 kg
Maximum verbruik: 550W

Gebruiksaanwijzing 
Stap 1: Doe het deurtje van de handdoekwarmer open.
Stap 2: Haal het plastic uit de handdoekwarmer.
Stap 3: Stop de stekker achterin de handdoekwarmer.
Stap 4: Stop het uiteinde van de stekker in een stopcontact.
Stap 5: Druk op de ‘on/off’ knop aan de zijkant van de handdoekwarmer om deze aan te zetten. Deze verwarmt in ongeveer 30-45 min. tot 70 ͦC. 
Stap 6: Pak vervolgens de gewenste hoeveelheid kompresdoeken. De handdoekwarmer is geschikt voor 20-25 kompresdoeken. Er passen ook handdoeken in de handdoekwarmer, deze kunt u in de breedte neerleggen.
Stap 7: Houd de kompresdoeken of handdoek onder de lauw/warme kraan. Wring de doeken vervolgens goed uit, en rol deze strak op in rolletjes. Zo houden de doeken de warmte beter vast en voorkom je dat ze uitdrogen. Hoe warmer het water, hoe sneller de doeken warm worden in de handdoekwarmer. Hoe kouder het water, hoe langer het duurt voordat deze opgewarmd zijn.
Stap 8: Indien gewenst kunt u de ‘UV’ knop aan zetten. Zet deze knop pas aan wanneer de kompresdoeken op temperatuur zijn. Dit UV-licht houdt de kompresdoeken steriel.
Stap 9: Na gebruik de handdoekwarmer uitzetten. Zet het deurtje van de handdoekwarmer open terwijl deze afkoelt. Op deze manier voorkomt u dat het vocht in de handdoekwarmer schimmel veroorzaakt.
Stap 10: Leeg het water opvang bakje onder de handdoekwarmer regelmatig.

Tips
Voeg een druppeltje etherische olie toe aan de handdoekjes, dit zorgt voor een heerlijke geur beleving. U kunt uw oliën en/of maskers ook in de verwarmer zetten om deze producten extra te verwarmen.