Handdoekwarmer Romy

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161048
Creëer een vleugje wellness met deze kleine handdoekwarmer met u-vlicht! Tegenwoordig onmisbaar in een schoonheids- of massagesalon. De handdoekwarmer is compact, degelijk en geschikt voor het heerlijk verwarmen met ozon van kompresdoeken (8-10 stuks). Zeer eenvoudig in gebruik! Deze kleine handdoekwarmer past perfect bij de trolley Louisa.Tip: bestel hier jouw gastendoekjes!

check In voorraad

Ontvang tot 25 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Eigenschappen 
Lengte: 32,4 cm
Breedte: 24 cm
Hoogte: 22,5 cm
Gewicht: 4,6 kg
Maximum verbruik: 550W

Gebruiksaanwijzing 
Stap 1: Doe het deurtje van de handdoekwarmer open.
Stap 2: Haal het plastic uit de handdoekwarmer.
Stap 3: Stop de stekker achterin de handdoekwarmer.
Stap 4: Stop het uiteinde van de stekker in een stopcontact.
Stap 5: Druk op de ‘on/off’ knop op de zijkant van de handdoekwarmer om deze aan te zetten. Deze verwarmt in ongeveer 30-45 min. tot +/- 65   ͦC.
Stap 6: Pak vervolgens de gewenste hoeveelheid kompresdoeken. De handdoekwarmer is geschikt voor ± 10 kompresdoeken.
Stap 7:  Houd de kompresdoeken onder de lauw/warme kraan. Wring de doeken vervolgens goed uit en rol deze strak op in rolletjes. Zo houden de doeken de warmte beter vast en voorkom je dat ze uitdrogen. Hoe warmer het water, hoe sneller de doeken warm worden in de handdoekwarmer. Hoe kouder het water, hoe langer het duurt voordat deze opgewarmd zijn.
Stap 8: Indien gewenst kunt u de ‘ozon’ knop aan zetten. Zet deze knop pas aan wanneer de kompresdoeken op temperatuur zijn. Dit UV-licht houdt de kompresdoeken steriel.
Stap 9: Aan het einde van het gebruik kunt u de handdoekwarmer uit zetten. Zet het deurtje van de handdoekwarmer open terwijl deze afkoelt. Op deze manier voorkomt u dat het vocht in de handdoekwarmer schimmel of een onprettige geur veroorzaakt.
Stap 10: Leeg het water opvang bakje onder de handdoekwarmer regelmatig.

Tips
Voeg een druppeltje etherische olie toe aan de handdoekjes, dit zorgt voor een heerlijke geur beleving. U kunt uw oliën en/of maskers ook in de verwarmer zetten om deze producten extra te verwarmen.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.

Vanaf € 1,95