Etherische Olie Eucalyptus 20 ml

Beoordeling (0)
Artikelcode: 030125
Etherische olie van eucalyptus is een krachtig ingrediënt dat veel voordelen biedt voor gebruik in een schoonheidssalon, vooral in combinatie met een vapozone. De verfrissende en zuiverende eigenschappen van eucalyptusolie kunnen helpen bij het reinigen van de huid, het openen van de luchtwegen en het bevorderen van een gevoel van ontspanning tijdens behandelingen. Inhoud: 20ml.

x Niet in voorraad

Ontvang tot 1 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 2 voor € 5,85 en bespaar 10%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Geur 
Verfrissende sauna geur. 

Werking
Inademen van de geur opent de luchtwegen en de longen. Ze geven meer energie en maken een krachtigere ademhaling mogelijk. 

Gebruik
Het gebruik via een pipet van 20 ml biedt gemak en precisie bij het doseren. Het toevoegen van olie aan de vapozone is een eenvoudige manier om een vleugje aromatherapie toe te voegen aan de schoonheidssalonervaring. De dampen van de eucalyptus olie zullen zich verspreiden in de lucht en kunnen helpen om stress te verminderen en een gevoel van kalmte te bevorderen tijdens schoonheidsbehandelingen. Hierbij de stappen:

1. Bereid de vapozone voor: Zorg ervoor dat de vapozone schoon is en goed werkt voordat je begint. Vul het reservoir van de vapozone met gedeminaliseerd water. 
2. Toevoegen van eucalyptus olie: Voeg vervolgens een paar druppels eucalyptus olie toe aan het daarvoor geschikte vilt van de vapozone (dit verschilt per vapozone waar deze zit). Je kunt dit doen door de druppels direct op het vilt te laten vallen. Begin met een paar druppels en voeg meer toe naar wens, afhankelijk van hoe sterk je de eucalyptus geur wilt hebben.
3. Inschakelen van de vapozone: Zet de vapozone aan en laat het water verwarmen tot het begint te verdampen. De warmte zal de eucalyptus olie helpen verdampen en verspreiden in de lucht. 
4. Geniet van de kalmerende sfeer: Terwijl de vapozone werkt, zullen de dampen van de eucalyptus olie zich door de ruimte verspreiden, waardoor een kalmerende en ontspannende atmosfeer ontstaat. Klanten kunnen genieten van de rustgevende aroma's tijdens hun schoonheidsbehandelingen. 

Opmerking
Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.