Golden Line Face Treatment Kit

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120364
Behandelkit voor zes volledige sessies. Luxe anti-aging schoonheidsbehandeling met goud, zijdeproteïnen, marine collageen 'rimpelvullers' en oligopeptiden. Verstevigt en verbetert de elasticiteit, verjongt en laat een zijdezachte en stralende huid achter. De Golden Line Face Treatment Kit wordt aanbevolen voor de leeftijd 40+

check In voorraad

Ontvang tot 19 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Inhoud Golden Line Face Treatment Kit

  • Lait Demaquillant 1 x 125 ml
  • Lotion Azulene 1 x 125ml
  • Peeling Scrub Gel No 11 x 50ml
  • Golden Line Face Firming Cream 6 × 8ml
  • Golden Line Face Firming Serum 6 × 3ml
  • Golden Line Face Gel Mask 50ml
  • Golden Line Face Powder Mask 6 x 25g
  • Golden Line Face Mask Foil 24K (11x11cm) 3 stuks

Gebruik Golden Line Face Treatment Kit
1. Reinig het gezicht en de hals met de hydraterende YELLOW ROSE LAIT DEMAQUILANT met extracten van banaan en papaya. Toon de huid en verwijder eventuele resten reinigingsmelk met de verzachtende YELLOW ROSE LOTION AZULENE. Exfolieer de huid met de YELLOW ROSE PEELING SCRUB GEL No1 (geschikt voor normale en gevoelige huidtypes). Masseer de scrub over het gezicht en de hals met zachte cirkelvormige opwaartse bewegingen. Ga door met masseren tot de scrub is verwijderd en reinig de resten met de YELLOW ROSE LOTION AZULENE.

2. Masseer zachtjes de gereinigde huid met behulp van het anti-aging concentraat met gold en marine collageen wrinkle-fillers GOLDEN LINE FACE FIRMING SERUM (aandringen op rimpels en expressielijnen). U kunt ook 2 tot 3 minuten ultrasone schoonheidsapparatuur toepassen om het effect van de behandeling te versterken. Gebruik ongeveer 2,5 ml van elk serum van de 3 ml die beschikbaar is in elk sachet met een enkele dosis, en laat 0,5 ml over voor het einde van de behandeling.

3. Ga door met masseren met zachte, cirkelvormige bewegingen en gebruik de 24-uurs anti-aging crèmes met wrinkle fillers GOLDEN LINE FACE FIRMING CREAM, totdat het bijna is geabsorbeerd. Gebruik ongeveer 6 ml van de 8 ml die beschikbaar is in het sachet met een enkele dosis, laat 2 ml over voor het einde van de behandeling.

4. Tijdens de laatste sessie (de 6e) kunt u het effect van de behandeling versterken door gebruik te maken van de 24 KARAT GOUD MASKERFOLIE. Voor de eerste 5 sessies kunt u doorgaan naar stap 5. Plaats de Golden Foils voorzichtig op het gezicht en vermijd het gebied rond de ogen (gebruik 3 foils: één folie voor elk kuiken, de helft voor het voorhoofd en de andere helft voor de kin). Breng met behulp van de YELLOW ROSE ULTRASONIC COLD STEAMER een paar druppels GOLDEN LINE FACE FIRMING SERUM op uw vingertoppen en masseer het gezicht en de hals zachtjes met cirkelvormige bewegingen (gedurende ongeveer 30 minuten).

5. Breng een geschikte laag van het anti-aging en hydraterende GOLDEN LINE FACE RADIANCE GEL MASK aan op het gezicht en de hals. Laat het masker 3 tot 4 minuten intrekken. Begin ondertussen met het voorbereiden van het GOLDEN LINE FACE PEEL-OFF MASK. Meng de 25 g van het poedermasker met ongeveer 50 ml water tot een uniforme pasta is gevormd. Laat het masker 1 tot 2 minuten in de kom om alle actieve stoffen op te lossen. Masseer daarna de resterende laag van het GOLDEN LINE FACE RADIANCE GEL MASK totdat het meeste is geabsorbeerd.

6. Breng het GOLDEN LINE FACE PEEL-OFF MASK aan over het hele gezicht en de hals. Laat het masker 20 minuten intrekken tot het droog is. Verwijder het masker door het in één stuk af te pellen en reinig de resten met de YELLOW ROSE LOTION AZULENE.

7. Beëindig de behandeling met de resterende GOLDEN LINE FACE FIRMING SERUM gevolgd door de GOLDEN LINE FACE FIRMING CREAM.