Doll Harspatroon Naturel 30ml

Beoordeling (0)
Artikelcode: 186006
Doll Harspatroon Naturel voor het ontharen van het gezicht. Het harspatroon heeft een gel-achtige textuur, is parfumvrij en geschikt voor ieder huidtype. Passen in alle harsapparaten voor harspatronen. Inhoud: 30ml.

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 10 voor € 2,50 en bespaar 9%
  • Koop 25 voor € 2,25 en bespaar 18%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Verwarm het patroon 20 minuten in een harsverwarmer zodat de hars een stroperige structuur krijgt. Test de hars eerst op de binnenkant van de pols, om te controleren of de hars niet te warm is. Breng de hars aan in de richting van de haargroei. Plaats de rollerkop zo plat mogelijk op de huid zodat de rollerkop volledig contact heeft met het te ontharen lichaamsdeel. Breng de hars aan door een vlotte glijbeweging over de huid te maken. Trek de huid goed strak en verwijder de harsstrip in een soepele beweging van de huid, tegen de haarrichting in. Aan het eind van de harsbehandeling verwijdert u harsresten van de behandelde huid met een daarvoor geschikte nabehandelingsolie. Om de klant meer comfort te geven kunt u hierna een verkoelende gel of verkoelende crème aanbrengen.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.