Gezichtsbescherming Bril Transparant

Beoordeling (0)
Artikelcode: 081162
Een bril/frame met gezichtsscherm biedt een extra beschermlaag voor het hele gezicht. De gezichtsbescherming bril is speciaal ontwikkeld om jezelf te beschermen tegen spattingen van buitenaf zoals hoesten, niezen en spugen. Een bril/frame met gezichtsscherm biedt een goed alternatief voor mondkapjes en is zeer geschikt voor contactberoepen. De gezichtsbescherming bril wordt geleverd inclusief 3 extra gezichtsschermen.

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Gezichtsbescherming Bril/Frame
Een gezichtsbescherming bril/frame biedt directe bescherming tegen hoesten, niezen en spugen. Een bril met gezichtsschermen biedt als het ware een extra beschermlaag voor je hele gezicht. Hierdoor is een gezichtsbescherming bril/frame ideaal voor contactberoepen zoals schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicures kappers, hotels, musea of fysiotherapeuten. 

Een gezichtsscherm met bril kan ingezet worden op momenten dat extra gezondheidsmaatregelen vereist zijn en wanneer 1,5 niet te vermijden is op de werkvloer. Het gezichtsscherm met bril is geschikt voor zowel voor mannen en vrouwen en heeft 1 maat. De spatschermen voor het gezicht zijn eenvoudig te reinigen en daardoor geschikt voor hergebruik. Het materiaal is bestand tegen desinfectiemiddelen op alcoholbasis. Wanneer er wat krasjes of oneffenheden in het spatscherm ontstaan, moet het spatscherm vervangen worden. Vervangende spatschermen zijn apart te koop: reserve spatscherm (1 stuk)

Het gezichtsscherm met bril is geschikt voor brildragers en uiteraard goed te combineren met het dragen van een mondkapje waardoor de kans op contact verder wordt geminimaliseerd.

Kenmerken Gezichtsbescherming Bril/Frame
- Materiaal: robuust PVC en kunststof
- Dikte: 0.5 mm
- Afmeting: 25 x 19,5 cm (bxh)

Voordelen Gezichtsbescherming Bril/Frame
- Geschikt voor zowel binnen als buiten
- Een ideale oplossing voor brildragers
- Creëert geen irritatie aan en rondom de mond en ogen
- Het beste te gebruiken met mondmaskers voor een optimale bescherming

Hoe te gebruiken?
Verwijder de folie van beide zijdes.
- Plaats het spatscherm op de bril.

LET OP: Zodra de folie is verwijderd mag het product niet meer geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.