-53%

Gellak #158 Mister Grey

Gellak #158 Mister Grey
Op voorraad
Artikelcode:
044158
Aanbiedingsprijs € 5,95 Normale prijs € 12,55

Tot 11 uur besteld dezelfde werkdag verzonden, track en trace ontvangt u per mail

Flexibiliteit en individuele begeleiding

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

Gebruiksaanwijzing
Stap 1: Vijl de nagels in de gewenste vorm en maak deze vervolgens schoon met nagelwipes, bevochtigd met alcohol, scrub fresh of cleanser.
Stap 2: Breng de Base Gel aan en laat deze vervolgens 2-3 minuten drogen onder de UV lamp of 30-60 seconden onder een LED lamp (dit hangt af van de sterkte van de lamp).
Stap 3: Breng een gellak in kleur naar keuze aan en laat deze 2-3 minuten drogen onder de UV lamp of 30-60 seconden onder een LED lamp (dit hangt af van de sterkte van de lamp).
Stap 4: Breng een tweede laag gellak aan en laat deze 2-3 minuten drogen onder de UV lamp of 30-60 seconden onder een LED lamp (dit hangt af van de sterkte van de lamp).
Stap 5: Breng een Top Coat aan en laat deze vervolgens 2-3 minuten uitharden  onder de UV lamp of 30-60 seconden onder een LED lamp (dit hangt af van de sterkte van de lamp).
Wanneer u de No-wipe top coat gebruikt, is er geen plaklaag aanwezig. De gellak is meteen glanzend. Wanneer u de Wipe top coat heeft gebruikt, dient u de plaklaag af te nemen met de cleanser.

Hoe verwijder je de gellak?
Wikkel de nagel in een gellak remover folie gedrenkt met Mixcoco Soak-Off vloeistof, laat dit 5-10 minuten intrekken. Hierna kunt u de restjes gellak gemakkelijk verwijderen met een bokkepoot of een rozenhoutje.

Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Klik hier om in te loggen, of maak een account aan.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!