Garantie

Garantietermijn
Op onze multifunctionele en hoogwaardige salonapparatuur, specialistische apparatuur en de motoren van onze behandelstoelen geldt een fabrieksgarantie van 1 jaar. Op overige apparatuur geldt een garantie van 3 maanden. Voor vragen of onduidelijkheden over fabrieksgarantie kunt u gerust contact met ons opnemen via klantenservice@safety4you.eu.

Onderdelen
Onderdelen van de werktafels, tabouretten, trolleys, apparatuur en behandelstoelen zijn bij ons op aanvraag verkrijgbaar. Indien er een reparatie moet plaatsvinden, worden hiervoor geen kosten gerekend wanneer deze binnen de fabrieksgarantie vallen. Mocht u twijfelen of er op uw product nog garantie zit, kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@safety4you.eu. Is dit niet het geval, dan zijn de reparatie- en verzendkosten geheel voor rekening van de afnemer. Voor meer informatie over de garantie verwijzen wij u naar artikel 11 van de Algemene Voorwaarden.

Gebreke
De garantie geldt alleen als er een gebreke is waargenomen als direct gevolg van een onjuistheid in de toegepaste constructie van de leverancier, samenstelling, afwerking of materiaal. Indien u niet de toepassingsvoorschriften of onderhoudsvoorschriften heeft nageleefd, kunnen wij geen garantie op de producten bieden. Wanneer uw product niet naar behoren functioneert kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@safety4you.eu. Graag verzoeken wij u het volgende in uw e-mail te vermelden: klantnummer, artikelcode en gebreke van het product. Om u sneller van dienst te kunnen zijn, zouden wij graag foto’s of een filmpje ontvangen waarin het defect duidelijk te zien is.