Membrane EyeAid Button Jar

Beoordeling (0)
Artikelcode: 191012-1
EyeAid richt zich op één van de belangrijkste en meest gespecialiseerde behandelgebieden: de ogen. Geschikt voor alle huidtypes om gewond weefsel te ondersteunen en te hydrateren terwijl het geneest. Onmisbaar bij de voor-of nazorg bij geavanceerde huidbehandelingen, laserbehandelingen, micropigmentatie, microneedling, microdermabrasie, PMU, plasma pen, dermapen of mesogun! Inhoud: 3ml.

check In voorraad

Ontvang tot 1 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 5 voor € 7,39 en bespaar 7%
  • Koop 10 voor € 6,99 en bespaar 12%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Met het risico op verstopte traanbuizen door synthetische producten en op een infectie (of zelfs verbranding) van het hoornvlies door geconcentreerde essentiële oliën, is het gebruik van een natuurlijke formule enorm belangrijk! De EyeAid Button Jars/Pillow Packs zijn speciaal ontworpen voor het delicate weefsel rondom de ogen en helpen de zwelling en de ontsteking te verminderen na een behandeling. Alle ingrediënten zijn geselecteerd op basis van hun voordeel voor de unieke, helende behoeften van de ogen. Denk hierbij aan de belangrijkste ingrediënten zoals calendula, duindoorn, zonnebloemolie, kamille, weegbree of propolis. Neem geen risico op schaafwonden aan het hoornvlies of ooginfecties door producten te gebruiken die traanbuisjes kunnen verstoppen, bacteriën kunnen kweken en kwetsbaar oogweefsel kunnen verbranden/irriteren.

Gebruiksaanwijzing
EyeAid moet 5-6 uur na de behandeling worden aangebracht omdat alle wonden de afgelopen periode op natuurlijke wijze moeten sluiten. Gel-oogdruppels kunnen worden gebruikt gedurende de 6 uur direct na de behandeling. Plaats daarna een kleine hoeveelheid (ter grootte van een rijstkorrel) op een wattenstaafje of een microborstel en breng het voorzichtig aan op het gebied rond de oogleden. Dit kun je doen na orbitale procedures of gewoon voor orbitale dermatitis van welke aard dan ook. Kan voor 21-28 dagen worden gebruikt.