Eye Contour Bio Gel

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120217-M
Eye Contour Bio-Gel is een hydraterende anti-rimpelgel geschikt voor de behandeling van de tere en gestreste oogcontouren. Het is geformuleerd met een geavanceerd afgiftesysteem van microsferen en liposomen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die donkere kringen, expressielijnen en gezwollen ogen helpen bestrijden.

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Gegroepeerde productitems

eye contour bio gel
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Gebruik
Gebruik dagelijks, 's morgens en' s avonds, op een schone huid. Breng een kleine hoeveelheid van de gel aan op de oogcontouren. Masseer zachtjes met uw vingertoppen, vanuit de binnenhoek van de oogleden naar buiten. Voor een betere absorptie tikt u lichtjes met uw vingertoppen op het toepassingsgebied. Ook te gebruiken als oogmasker. Breng een dunne laag aan op de oogcontour en laat 20 minuten intrekken. Verwijder de resten met water en verstevig de huid met Yellow Rose Hyaluronic Toning Lotion. Goed te combineren met andere Yellow Rose Eye Contour Treatment producten.

Hoofdingrediënten
Silanol C en microsferen met Silanol C. Silanolen C zijn organische derivaten van silicium die een anti-verouderingsactiviteit hebben (preventie en herstel) en ze zijn zeer effectief bij de behandeling van gezwollen ogen, "wallen" onder de ogen. Het zijn zeer vochtinbrengende middelen en ze hebben kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen. De microsferen zijn eigenlijk microreservoirs die Silanol langzaam op cutaan niveau afgeven, wat zorgt voor een betere biologische beschikbaarheid en werkzaamheid. Mengsel van ceramiden en sphingolipiden. Lipidemoleculen gevonden in het dubbellaagse celmembraan en hebben een structurele en effectieve rol in de levenscyclus van de cel. Ze beschermen de hydrolipidenbarrière van de huid en hydrateren. Hyaluronzuur is een zeer efficiënte vochtinbrengende crème. Liposomen met vitamine E. Vitamine E is een sterke antioxidant die de huid beschermt tegen veroudering en beschadiging door vrije radicalen. Bij liposomen is de permeatie in de opperhuid efficiënter en wordt het effect verlengd (Langdurige anti-oxidant). Liposomen met glycyrrhetinezuur. Glycyrrhetinezuur is afgeleid van zoethout en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Het heeft ook een kalmerende en gladmakende werking. Bij liposomen is de permeatie in de opperhuid efficiënter en wordt het effect verlengd (langdurig ontstekingsremmend en verzachtend middel). Zichtbare gekleurde bollen met ingekapselde anti-oxidatieve vitamine E. Vitamine E is een sterke antioxidant die de huid beschermt tegen veroudering en beschadiging door vrije radicalen. Deze speciale bolletjes behouden vitamine E en geven deze bij het aanbrengen direct af op de huid. Tarwe eiwitten verstevigen en tonen de huid. Kamille-extract heeft een kalmerende en hydraterende werking. Bevat ook wortel- en komkommerextracten, b-caroteen, d-panthenol (pro-vitamine B5) en allantoïne.