Etherische Olie Lavendel 20 ml

Beoordeling (0)
Artikelcode: 030122
Etherische olie van lavendel, geëxtraheerd uit de lavendelplant, staat bekend om zijn veelzijdige toepassingen en heilzame eigenschappen. Deze olie wordt vaak gewaardeerd om zijn kalmerende aroma en wordt al eeuwenlang gebruikt voor diverse doeleinden, variërend van aromatherapie tot huidverzorging. Inhoud: 20ml.

check In voorraad

Ontvang tot 2 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Geur 
Pittig lichthoutig, kruidachtige geur.

Werking
In evenwicht brengen, kalmerend, opbouwend, opwekkend en verfrissend, anti bacterieel, antiviraal, antiseptisch, pijnverzachtend, stimuleert de doorbloeding, vermindert krampen.

Gebruik
Het gebruik via een pipet van 20 ml biedt gemak en precisie bij het doseren. Het toevoegen van olie aan de vapozone is een eenvoudige manier om een vleugje aromatherapie toe te voegen aan de schoonheidssalonervaring. De dampen van de lavendelolie zullen zich verspreiden in de lucht en kunnen helpen om stress te verminderen en een gevoel van kalmte te bevorderen tijdens schoonheidsbehandelingen. Hierbij de stappen:

1. Bereid de vapozone voor: Zorg ervoor dat de vapozone schoon is en goed werkt voordat je begint. Vul het reservoir van de vapozone met gedeminaliseerd water. 
2. Toevoegen van lavendelolie: Voeg vervolgens een paar druppels lavendelolie toe aan het daarvoor geschikte vilt van de vapozone (dit verschilt per vapozone waar deze zit). Je kunt dit doen door de druppels direct op het vilt te laten vallen. Begin met een paar druppels en voeg meer toe naar wens, afhankelijk van hoe sterk je de lavendelgeur wilt hebben.
3. Inschakelen van de vapozone: Zet de vapozone aan en laat het water verwarmen tot het begint te verdampen. De warmte zal de lavendelolie helpen verdampen en verspreiden in de lucht. 
4. Geniet van de kalmerende sfeer: Terwijl de vapozone werkt, zullen de dampen van de lavendelolie zich door de ruimte verspreiden, waardoor een kalmerende en ontspannende atmosfeer ontstaat. Klanten kunnen genieten van de rustgevende aroma's tijdens hun schoonheidsbehandelingen. 

Opmerking
Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.