Etherische Olie Kaneelblad 20 ml

Beoordeling (0)
Artikelcode: 030126
Etherische olie van kaneelblad is een krachtig ingrediënt dat een aantal voordelen biedt voor gebruik in een schoonheidssalon, vooral in combinatie met een vapozone. De warme en kruidige geur van kaneelbladolie kan een stimulerend en verkwikkend effect hebben, terwijl de therapeutische eigenschappen van de olie helpen bij het verbeteren van de huidconditie en het bevorderen van ontspanning tijdens behandelingen. Inhoud: 20ml.

check In voorraad

Ontvang tot 1 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 2 voor € 5,65 en bespaar 10%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Geur
Warm en kruidig

Werking
Verlichten mentale vermoeidheid, verbetert het concentratievermogen, versterkt de zenuwen en helpt tegen depressies. 

Gebruik
Het gebruik via een pipet van 20 ml biedt gemak en precisie bij het doseren. Het toevoegen van olie aan de vapozone is een eenvoudige manier om een vleugje aromatherapie toe te voegen aan de schoonheidssalonervaring. De dampen van de kaneelblad olie zullen zich verspreiden in de lucht en kunnen helpen om stress te verminderen en een gevoel van kalmte te bevorderen tijdens schoonheidsbehandelingen. Hierbij de stappen:

1. Bereid de vapozone voor: Zorg ervoor dat de vapozone schoon is en goed werkt voordat je begint. Vul het reservoir van de vapozone met gedeminaliseerd water. 
2. Toevoegen van kaneelblad olie: Voeg vervolgens een paar druppels kaneelblad olie toe aan het daarvoor geschikte vilt van de vapozone (dit verschilt per vapozone waar deze zit). Je kunt dit doen door de druppels direct op het vilt te laten vallen. Begin met een paar druppels en voeg meer toe naar wens, afhankelijk van hoe sterk je de kaneelblad geur wilt hebben.
3. Inschakelen van de vapozone: Zet de vapozone aan en laat het water verwarmen tot het begint te verdampen. De warmte zal de kaneelblad olie helpen verdampen en verspreiden in de lucht. 
4. Geniet van de kalmerende sfeer: Terwijl de vapozone werkt, zullen de dampen van de kaneelblad olie zich door de ruimte verspreiden, waardoor een kalmerende en ontspannende atmosfeer ontstaat. Klanten kunnen genieten van de rustgevende aroma's tijdens hun schoonheidsbehandelingen.