Elektrokinesie Sculptor Massage

Beoordeling (0)
Artikelcode: 162021
Het Elektrokinesie Sculptor (Body & Face) Massage apparaat is ontworpen om elektrokinesie behandelingen uit te voeren die de spieren in beweging zet en waardoor de spiervezels verstevigd worden. Het doel: een pérfect figuur!

check In voorraad

Ontvang tot 59 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Elektrokinesie behandelingen
Een elektrokinesie behandeling wordt uitgevoerd op basis van interferente stroom en heeft tot doel om via de huid spieren te activeren. Tevens zijn er grote invloeden op de weefselstofwisseling. De doorlaatbaarheid van haarvaatjes en celwanden wordt verbeterd en de vochtcirculatie wordt gestimuleerd. Tevens worden de zenuwuiteinden geprikkeld. Elektrokinesie wordt toegepast met onderbroken gelijkstroom of interferente stroom. De elektrokinesie behandelingen zijn zowel voor het gezicht als voor het lichaam bedoeld.

Elektrokinesie behandelingen brengt de spier in beweging waardoor deze zichtbaar gaat trillen en zorgt dat de spiervezels verstevigd worden. De huid bijvoorbeeld rondom de ogen gaat, naarmate men ouder wordt, verslappen wat ondermeer is terug te voeren op de spier die eronder ligt. Door de spier steviger te maken, lift de huid van het oog al enigszins omhoog. Net als met fitness moet elektrokinesie herhaald worden om het resultaat vast te houden. Voordeel hiervan is, het kost geen enkele inspanning! 

Contra-indicaties

 • Mensen met een pacemaker
 • Geïmplanteerde hartdefibrillator
 • Tijdens de zwangerschap van de klant
 • Tenminste 1 jaar kankervrij
 • Met metalen implantaten in het gebied van de doorloop van de elektrische stroom
 • Epilepsie
 • Verwijde aderen
 • Extreme zwellingen

De behandeling
Een intake gesprek is van uiterst belang. Hierbij kunt u de wensen van de klant vaststellen en een uitgebreide analyse uitvoeren. Tevens raden wij aan om foto’s te maken en duidelijk vergelijkingsmateriaal vast te stellen voor na de elektrokinesie behandeling.

Bij het te behandelen gebied (body en face) kunt u een massage uitvoeren om een comfortabele en ontspannen sfeer te creëren en de spieren soepel te maken. Het is noodzakelijk om na de elektrokinesie behandeling de huid te reinigen van olie.

U brengt op het te behandelen gebied een geleidingsgel aan. Hierover heen brengt u het elektrodepad aan met de elastische band. De geleidingsgel zorgt voor een betere geleiding van de elektrode naar de huid. Controleer of de elektrode in de juiste positie is geplaatst, de elastische band goed vast zit en de elektrode pad zit vast gekleefd aan de huid.

Belangrijk!
Plaats nooit de elektrode pad op of rond het gebied van het hart van mensen. Tevens nooit bij verwijde aderen, tumoren of extreme zwellingen.

Eigenschappen
 • Lengte: 49cm
 • Breedte: 43cm
 • Hoogte: 15,5cm
 • Gewicht: 6,8kg
 

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 495,00
25% korting
Speciale prijs € 2.100,00 Normale prijs € 2.800,00
€ 374,00

Vanaf € 10,50