Onze metamorfose

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl. Want soms is het belangrijk om weer even aandacht voor jezelf te hebben, zodat je er nog beter voor anderen kunt zijn! We zijn enthousiast en blij over deze metamorfose: wij zijn hetzelfde gebleven, maar onze uitstraling is nu nog mooier. Ontdek het verhaal achter onze vernieuwde huisstijl!

Een logo met betekenis
Voor het nieuwe logo gingen wij terug naar onze basis en hebben wij met een frisse blik van buitenaf onze kernwaarden op een rij gezet. Kwaliteit, betrouwbaarheid, persoonlijk en deskundigheid. Deze vier woorden omschrijven ons karakter, de reden waarom klanten ons waarderen en het fijn vinden om met ons samen te werken. Vanuit daar is een hele frisse huisstijl ontworpen die perfect laat zien wie wij zijn!

Handen die samenkomen
Ons nieuwe logo, met handen die elkaar ontmoeten, symboliseert de sterke band met onze klanten en weerspiegelt onze inzet voor excellente service en het aanbieden van hoogwaardige, veilige producten. Deze symboliek benadrukt de zorg en aandacht die wij aan elke facet van onze dienstverlening besteden. Met een breed assortiment van de nieuwste beauty- en verzorgingsproducten staat Safety4you klaar om jou te ondersteunen en jouw expertise te verrijken!

Wat kun je verwachten van onze nieuwe webshop?
Deze nieuwe huisstijl is een weerspiegeling van onze groei en evolutie als bedrijf maar wees gerust: de kwaliteit en service die je van ons gewend bent, blijven ongewijzigd. We zijn nog steeds hetzelfde Safety4you maar nu met een frisse, nieuwe look én een nieuwe webshop met:

  • Een frisse en moderne uitstraling die aansluit bij onze toewijding aan kwaliteit en service.
  • Een gebruiksvriendelijkere interface om jouw online ervaring te vereenvoudigen en verbeteren.
  • Verbeterde navigatie en functionaliteit zodat je gemakkelijker kunt vinden wat je zoekt.

Vernieuwing kost tijd
Bij het introduceren van een nieuwe huisstijl komt veel kijken. We gaan de aanpassingen stapsgewijs doorvoeren. Omdat vernieuwing tijd vergt, kan het gebeuren dat jullie af en toe nog ons oude logo tegenkomen. Wij vragen om jullie begrip en geduld tijdens deze overgangsperiode. Mocht je desondanks onverhoopt enige ongemakken ervaren, horen wij dat graag van je. Jouw feedback is van onschatbare waarde om onze service continu te verbeteren!