Digitale Massage Olie Verwarmer

Beoordeling (0)
Artikelcode: 027009
Wanneer je massageolie, lotion of crème wilt verwarmen voor tijdens een massage is de Digitale Massage Olieverwarmer de perfecte uitkomst. De warmte van de massageolie biedt extra ontspanning tijdens de massage!

x Niet in voorraad

Ontvang tot 8 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Deze prachtige oliewarmer wordt geleverd met een pompfles die je eruit kunt halen en vervolgens kunt vullen met de gewenste vloeistof. Dit kan een crème, olie of een lotion zijn. De pompfles past eenvoudig in de olieverwarmer en de verwarmer hoeft niet gevuld te worden met water.

Gebruiksaanwijzing: 
Vul de meegeleverde flesdispenser met de te verwarmen olie, crème of lotion. Plaats de fles dan in het verwarmingsapparaat. Druk vervolgens op de knop "start". De temperatuur wordt automatisch ingesteld op 65 ℃. U kunt ook op "+" of "-" drukken om de temperatuur aan te passen van 30 ℃ tot 65 ℃. De maximale temperatuur van de verwarmer is 65℃.

Het apparaat stopt automatisch wanneer het de maximale temperatuur heeft bereikt van de olie, lotion of crème. Pas de temperatuur aan en druk vervolgens op de knop "timer" om de start uit te stellen. Druk op "+" of "-" om de tijd aan te passen (van 0,5 uur tot 24 uur). Als u bijvoorbeeld de machine een uur later wilt starten kunt u dit instellen. Stel eerst een juiste temperatuur in, druk dan op "timer" en stel de timer in op "1.0". De machine begint dan over een uur op te warmen.