Diamant Microdermabrasie & Spray Vacuüm Apparaat

Beoordeling (0)
Artikelcode: 162085
Een 3 in 1 klein compact apparaat maar ook zeker een sterk apparaat. Door de vacuumzuigkracht kunnen 2 verschillende handstukken gebruikt worden, de diamant microdermabrasie en de vacuumzuig. Daarnaast kan ook de flacon op de slang worden aangesloten voor de koeldamp spray. Met dit strakke design staat het apparaat mooi in elke salon en is gemakkelijk te bedienen doormiddel van touchscreen.

check In voorraad

Get up to 45 point(s) for purchase! Login to see an actual value.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Het Microdermabrasie Apparaat is zeer effectief bij het verminderen van rimpels, ‘kraaienpoten’, ouderdomsvlekken en littekens van acne. Het Microdermabrasie Apparaat stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen. Inmiddels heeft het Microdermabrasie Apparaat bewezen goede cosmetische resultaten te behalen bij alle huidtypen. Het apparaat kan gebruikt worden voor het gezicht, de nek, het decolleté en het gehele lichaam. Microdermabrasie geeft een jeugdige, strakke uitstraling en de resultaten zijn direct zichtbaar!

Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel. Bij regelmatig gebruik geeft deze behandeling geweldige resultaten op gezicht, kin, decolleté en lichaam en wordt de celdeling gestimuleerd. Doordat oude huidcellen verwijderd zijn, is de huid nu ook bijzonder toegankelijk voor de opname van werkstoffen. De toevoeging van speciale werkstoffen adviseren wij ten alle tijden naar een microdermabrasie behandeling.

Met de vacuumzuig wordt de doorbloeding en de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Het verwijdert het vuil dat in de huid zit en zorgt ervoor dat de huid er weer fris en strak uitziet.

Bevat verschillende glazen opzetkopjes voor de vacuum-zuig

De koeldamp spray wordt gebruikt om de huid te verfrissen en te verkoelen. De huid absorbeert het water/lotion goed en de poriën worden verkleind.

Voordelen:

- Stimuleert de cel vernieuwing en collageen aanmaak

- Verkleint grove poriën

- Vermindert (acne) littekens

- Vermindert rimpels en fijne lijntjes

- Vermindert pigmentvlekken

- Stimuleert de bloedsomloop

 

Specificaties:

Voltage: DC 35V

Frequentie: 50/60Hz

Power: 50W

Lengte: 18cm

Breedte: 18cm

Hoogte: 9cm

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00

x Niet in voorraad