Naturist Desinfecterende Handgel 500ml

Sanitizer desinfecterende handgel met 70% Alcohol. De desinfecterende handgel van Sanitizer verminderd bacteriën op de huid en zorgt voor schone handen zonder het gebruik van water en zeep. Alleen voor uitwendig gebruik.

Op voorraad
Artikelcode:
201014
€ 4,50

Voor 15 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Vanaf €70 (excl. BTW) gratis verzending*

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

Sanitizer Desinfecterende Handgel
De Sanitizer desinfecterende handgel verminderd bacteriën op de huid die ziekten kunnen veroorzaken. De desinfecterende handgel bevat 70% alcohol, gedemineraliseerd water, glycerine en carbomer (verdikkingsmiddel). De desinfecterende handgel van Sanitizer geeft u na ieder gebruik een fris, schoon en zeker gevoel. Alleen voor uitwendig gebruik!

Eigenschappen Sanitizer Desinfecterende Handgel
- Bevat 70% alcohol, gedemineraliseerd water, glycerine en barbomer
- Verpakt in handzaam flesje 500ml
- Aanbevolen voor herhaald gebruik
- Geclassificeerd overeenkomstig verordening (EG) nr. 1272/2008.
- Ontvlambaar

Toepassingen Sanitizer Desinfecterende Handgel
Openbare ruimten, diverse werkomgevingen, op kantoor. Uiterlijke verzorging: schoonheidssalon, pedicure praktijk, nagel studio. Gezondheidszorg: denk aan verplegend personeel, tandartsen of dierenartsen.

Gebruik Sanitizer Desinfecterende Handgel
Breng een kleine hoeveelheid aan op de bovenzijde van de hand en wrijf de handen ermee in. Vervolgens laten drogen zonder af te vegen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar, alleen gebruiken onder toezicht van volwassenen. Het desinfectiemiddel blijft niet achter op de huid en plakt niet. Het desinfecterende handgel droogt in enkele seconden en verminderd bacteriën. In geval van oogcontact: onmiddellijk de ogen voorzichtig afspoelen met lauw water gedurende een aantal minuten. 

Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan.