Dermobella Skin Analyzer Professional Mirror

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161010-PRO
Een goed behandeladvies begint met een goede huidanalyse. De Dermobella Skin Analyzer Professional Mirror behoort tot de nieuwste generatie huidanalyse-apparaten en is dan ook onmisbaar in jouw salon, instituut of kliniek. Tijdens een huidanalyse worden huidafbeeldingen gemaakt met behulp van multi-spectrale beeldvorming. Multi-spectrale beeldvorming dringt dieper door in het huid-oppervlak dan standaard optische sensoren en creëert duidelijkere en nauwkeurigere huidafbeeldingen. Je kunt dus alle onderliggende huidproblemen detecteren die niet met het menselijke oog te diagnosticeren zijn! 

check In voorraad

Ontvang tot 399 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Aanpasbare opties:

check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Met de Dermobella Skin Analyzer Professional Mirror in jouw salon ben je nóg beter in staat om een gepersonaliseerd productadvies te geven volledig passend bij huidtype, huidconditie en huidwensen. 

1. Multi-spectral beeldvorming
De DermoBella-Skin Analyzer Professional miror is hét huidanalyse apparaat om de aandacht van uw klanten te trekken en de verkoop van uw producten te stimuleren. Tijdens een huidanalyse worden huidafbeeldingen gemaakt met behulp van multi-spectrale beeldvorming. Dit is een geavanceerde methode om beelden vast te leggen die een zéér hoog detailniveau garandeert. Multi-spectrale beeldvorming dringt dieper door in het huid-oppervlak dan standaard optische sensoren en creëert duidelijkere en nauwkeurigere huidafbeeldingen. Je kunt dus alle onderliggende huidproblemen detecteren die niet met het menselijke oog te diagnosticeren zijn!

2. Snelle of volledige diagnose
Wil je als ondersteuning van een behandeling één huidprobleem analyseren? Dan kun je kiezen voor een snelle diagnose. Het diagnoseproces is hetzelfde als de totale diagnose maar de gegevens van de klant worden niet opgeslagen. Dit geldt ook voor de afbeeldingen en de resultaten. Voor een serie van behandelingen kun je beter voor de volledige diagnose kiezen. Met deze optie kun je specifieke details zoals de naam, leeftijd en het geslacht van de klant invoeren om te registreren. Dit kun je vervolgens opslaan voor volgende analysesessies!

3. Drie verschillende metingen
Kies je voor een totale meting? Dan worden de volgende punten in de huid gemeten: vocht, sebum, poriën, huidvlekken, rimpels, acne en keratine. Als resultaat van de diagnose zal een numeriek resultaat worden geleverd in een grafiek en een diagram. Kies je voor een gepersonaliseerde meting? Dan kun je één of meerdere indicaties van hierboven meten. De derde en tevens laatste meting is een vochtmeting: dit is een gespecialiseerde analysemodus voor het intensief meten van het vochtgehalte op het voorhoofd, de wangen en rond de lippen

4. Resultaten per mail 
De resultaten van de metingen kunnen direct gedeeld worden met de klant via de e-mail. Tevens worden de resultaten veilig opgeslagen in de cloud waardoor extra opslagruimte overbodig wordt. De Dermobella Skin Analyzer Professional Mirror is eenvoudig te koppelen met zowel Apple als Android apparaten. 

5. Productadvies met eigen huidverzorgingsmerk
De Dermobella Skin Analyzer Professional miror is hét huidanalyse apparaat om de verkoop van jouw producten een flinke boost te geven. Hoe? Door het apparaat in te richten met jouw eigen huidverzorgingsmerk! Na een meting geeft de Dermobella Skin Analyzer 10 verbeterpunten aan voor de huid op basis van de producten. Jouw klant kan daadwerkelijk op de spiegel zien welke producten het beste helpen bij het gemeten huidprobleem. Het inrichten van het productadvies op basis van je eigen merk kan 2 tot 3 weken duren. Voor de perfecte scherpte en kleur: lever fotomateriaal bij voorkeur aan in hoge resolutie en met een witte achtergrond.

 

Verschillende soorten analyses:
Vochtanalyse:
de dode huidlaag wordt dikker als de hoeveelheid vocht op het huidoppervlak laag is en de elasticiteit en vitaliteit afneemt, als er niet goed voor wordt gezorgd. De huid wordt ook ruwer en donkerder, wat de tekenen zijn van huidveroudering.

Sebumanalyse: sebum is bedekt met de talgklier en verbonden met de porie. Het speelt een rol als natuurlijke vochtinbrengende crème vermengd met zweet om overmatig vochtverlies te voorkomen. Een goede talg is daarom nodig om de gezichtshuid gehydrateerd te maken en de huid gezond te houden, omdat het mineraalwater bevat, de voeding van het residente virus dat extra onzuiverheden op onze huid eet. Sebum besmeurd met oliepapier verandert de kleur van het papier in sterker scharlaken dan het origineel, daarom berekenen we de waarde met behulp van het kleurverschil van de rode gebieden.

Poriënanalyse: de poriën zijn kleine gaatjes op de huidlaag waar de talgklieren worden geproduceerd door de natuurlijke olie van het lichaam. De poriegrootte kan er groter uitzien wanneer de hoeveelheid talg op huidoppervlak dat afscheidt van talgklieren die verband houden met haarzakjes, talg en onzuiverheden worden opgestapeld in de porie, of de wand van de poriën wordt doorgezakt en uitgerekt door de afname van de elasticiteit als gevolg van huidveroudering. Als het gaat om de helderheid van het beeld, ziet de porie er relatief donkerder uit dan de omgeving en heeft het de ronde vorm. Eerst wordt het donkere gebied gedetecteerd en vervolgens wordt lichaamshaar (vergelijkbaar donker deel) verwijderd uit het gedetecteerde gebied. De morfologie-openingsmethode wordt gebruikt om de gedetecteerde porie te scheiden die klein, verzakt of verbonden is. Omdat diepte en grootte belangrijk zijn voor de waarde van de porie, wordt de porie-index berekend door de twee waarden te vermenigvuldigen en deze vervolgens te delen door de grootte van de afbeelding per pixel.

Huidvlekken: de huid kan er donkerder uitzien als melaninepigment te veel wordt geproduceerd of lichter als er minder wordt geproduceerd. Dit wordt "pigmentatie" genoemd en wordt veroorzaakt door ultraviolette stralen, huidinfectie of littekens. Het donkerdere gebied wordt gedetecteerd door de helderheidswaarde. Door detectieproces blijft alleen het melaninegebied (bruin) over. Lichaamshaarregio wordt ook gedetecteerd en verwijderd uit het melaninegebied. De numerieke waarde voor pigmentatie wordt berekend op basis van de helderheidswaarde. Het geeft zijn eerste gewogen waarde op basis van de mate van duisternis en de tweede gewogen waarde op de mate van duisternis tegen de omgeving. De spotindex wordt berekend door de twee te combineren en deze vervolgens te delen door de waarde van de afbeeldingsgrootte.

Rimpels: rimpels zijn vouwen, plooien of ribbels in de huid. Door blootstelling aan ultraviolette stralen wordt de elasticiteit van de huid verarmd of worden elastine en collageen aangetast, waardoor de huid droog wordt en de rimpel toeneemt. (Hyaluronzuur heeft een sterk karakter om water te absorberen en het volume kan tot meerdere keren worden volgehouden als water wordt vastgehouden. Aan de andere kant, als water echter verloren gaat, neemt het volume af met de verhouding tussen vierkantswortel, kubuswortel en dan is rimpel natuurlijk aangemaakt op de huid). Net als een porie ziet een rimpel er ook relatief donkerder uit dan de omliggende gebieden. Dus het donkere gebied wordt eerst gedetecteerd en vervolgens wordt lichaamshaar op een vergelijkbare manier verwijderd. Omdat de significante componenten voor de rimpel lengte en diepte zijn, wordt het alleen als rimpel beschouwd als een lengte meer is dan een vaste waarde. Waarde van S-kanaal van HLS-kleurruimte die vergelijkbaar is met echte diepte wordt gebruikt. Voor elk gebied dat uiteindelijk is gedefinieerd als rimpel, vermenigvuldigt de lengte van de rimpel de gemiddelde dieptewaarde en wordt de rimpelindex berekend door de waarde van de beeldgrootte te delen.

Acne: porfyrine is de stof die wordt aangemaakt door het acne-virus, de belangrijkste reden voor acne. Het wordt aangegeven als scharlakenoranje licht als reactie op een specifiek golflengtebereik van UV-licht. De mate van huidziekte zoals acne kan worden geanalyseerd door de hoeveelheid porfyrine te meten. Er zijn twee soorten acne; porfyrine gezien als dieprode kleur en verstopte porie gezien als halverwege tussen gele en groene kleur. Deze kunnen afzonderlijk worden geanalyseerd, maar we combineren en classificeren ze als acne. We detecteren gezamenlijk porfyrine en verstopte poriën en de index wordt berekend als percentage ten opzichte van de beeldgrootte.

Keratine: de huid creëert elke 28 dagen een nieuwe cel terwijl ze de dode cel naar buiten duwt. Deze naar buiten geduwde cel wordt gewoonlijk ‘keratine’ genoemd. 15-20% vocht is normaal in de huidlaag, maar de huid wordt droger naarmate de externe vochtigheid lager wordt vanwege de omgeving en het seizoen. En dan komt keratine op een manier om de huid te beschermen. Contact keratine tape op het huidoppervlak, dan wordt de hoeveelheid dode huidcel op tape berekend door middel van beeldanalyse-algoritme. Het gedetecteerde keratinegebied op de keratineband wordt weergegeven als een sterke witte kleur. Aangezien lichtere witte kleur talg is, wordt alleen de waarde van sterke witte kleur berekend met behulp van het helderheidsverschil.