DermaRoller Titanium Gold 0,50 mm

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161074-1
DermaRoller Titanium Gold (0,50mm) met titanium naalden zetten de huid aan om de collageen en elastine productie te stimuleren. De Dermaroller Gold maakt de huid sterker, dikker en weerbaarder en helpt het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Dit heeft de huid nodig om rimpels en littekens te vervagen!

check In voorraad

Ontvang tot 2 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 3 voor € 12,95 en bespaar 7%
  • Koop 5 voor € 11,50 en bespaar 18%
  • Koop 10 voor € 9,95 en bespaar 29%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De Dermaroller Gold maakt je huid sterker, dikker, weerbaarder en helpt het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Dit heeft je huid nodig om rimpels en littekens te vervagen! De naalden zetten de huid aan om de collageen en elastine productie te stimuleren. Door het gebruik van een golden dermaroller creëer je eigenlijk minuscule gaatjes in je huid waardoor huidverzorgingsproducten, zoals serums, vele malen beter worden opgenomen.

De Dermaroller Gold kan gebruikt worden op elke zone van het gelaat: hals en lichaam, afhankelijk van de naaldlengte. Geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de dunne en gevoelige huid en voor elke leeftijd. Een Dermaroller behandeling wordt aangeraden om maximaal 1x per 3 weken te doen met 0.5. Langere naalden helpen met het produceren van nieuw collageen en het stimuleert huidvernieuwing. Er zitten 540 naalden op de Golden Dermaroller.