CryoFacial & Body

Beoordeling (0)
Artikelcode: 170020
De Cryo Facial & Body is hét apparaat om de gemakkelijkste, veiligste en meest effectieve cryotherapiebehandelingen te geven. Een gecontroleerde straal van verdampte vloeibare stikstof wordt gebruikt om de huid van het gezicht, de hoofdhuid en de nek in zeer korte tijd enorm af te koelen. Het gevolg hiervan is dat de huid een enorme detox (ontgifting) ondergaat en meteen zichtbaar verbetert en verstrakt. Een 100% veilige en natuurlijke anti-ageing behandeling!

check In voorraad

Ontvang tot 2999 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Wat is Cryotherapie?
Cryotherapie is de wetenschap waarbij het lichaam wordt blootgesteld aan temperaturen onder het vriespunt tot -140° C om meerdere fysieke en mentale gezondheidsvoordelen te stimuleren. Cryotherapie stimuleert de bloedcirculatie, geeft verhoogde niveaus van endorfine vrij en verhoogt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de delen van het lichaam die revitalisatie nodig hebben. Het versnelt ook het spierherstel, vermindert weefselschade, vermindert ontstekingen en verlicht pijn door de cellulaire overleving te vergroten en het immuunsysteem te verbeteren.

Het gebruik van koude temperaturen om pijn en ontstekingen te behandelen dateert al van 2500 voor Christus. Als krachtige remediërende wetenschap onder de juiste omstandigheden, kan cryotherapie worden gebruikt als een helende tool om de bloedsomloop, het zenuwstelsel en het energiesysteem van het lichaam te activeren en te stimuleren. Blootstelling aan cryogeen gekoelde lucht bevordert regeneratie en herstel van het hele lichaam.

Deze niet-invasieve, korte en extreem koude uitbarstingen in het lichaam veroorzaken fysiologische reacties die genezing, anti-veroudering en andere herstellende effecten veroorzaken. Bovendien is bewezen dat de gecontroleerde koude omgeving een analgetische reactie in de neurale geest veroorzaakt, wat leidt tot positieve gemoedstoestanden, die een positieve invloed kunnen hebben op depressie, slaapstoornissen en algemeen welzijn.

Hoe werkt het?
Alle vormen van cryotherapiebehandelingen werken volgens hetzelfde principe: het verlagen van de oppervlaktetemperatuur van de huid tot 4° C om de bloedcirculatie te stimuleren en ontstekingen te verminderen. De verhoogde circulatie van gezonde voedingsstoffen in het lichaam stimuleert verschillende gezondheidsvoordelen.

Wat doet Cryo voor jouw huid?

 • Versteviging van de huid
 • Liften en verstrakken van het gezicht
 • Verstrakken van de kaaklijn
 • Verbetering van gezichtscontouren
 • Verminderen van hamsterwangen
 • Verminderen van rimpels op de wangen
 • Stimuleren van collageenproductie
 • Verminderen van vochtophopingen in het gezicht
 • Verminderen van acne en rosacea
 • Verminderen van roodheid
 • Verminderen van ontstekingen in het gezicht
 • Snel resultaat zelfs al na 1 behandeling
 • Hoe langer de behandeling wordt ondergaan hoe beter en beter de huid wordt

Wat is gelokaliseerde Cryotherapie?
Lokale cryotherapie is de toepassing van cryogeen gekoelde lucht op specifieke delen van het lichaam. Gelokaliseerde cryotherapie kan voor twee hoofdcategorieën worden gebruikt:

 • Schoonheidsbehandelingen

  Schoonheidsbehandelingen zoals °Cryo gezichtsbehandelingen of vermindering van cellulitis gebruiken gelokaliseerde cryotherapie-technologie. De gezichtsbehandelingen verhogen de collageenproductie in de huid en laten de huid zichtbaar gladder achter met een herstelde jeugdige glans.

 • Pijnbeheersing en letselherstel

  Gelokaliseerde cryotherapie kan ook worden gebruikt om pijn, ontsteking te verlichten en het herstel te versnellen verwondingen door cryogeen gekoelde lucht die dieper in de weefsellagen doordringt en de bloedcirculatie verhoogt.

Vragen of meer informatie nodig? Bel gerust naar 0513 - 43 53 54 en vraag naar Kim. Onze specialiste Kim kan je alles vertellen over de ins en outs van de CryoFacial & Body.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 79,00