Crème au Camphre Teintee

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120076-0-M
Crème au Camphre Teintee is een speciale huidkleurige crème voor de behandeling van de vette en acne-gevoelige huid. Bedekt en verbetert het uiterlijk van de vette huid en verhelpt de problemen. Kan ook effectief worden gebruikt na het epileren. Verzacht en kalmeert de huid tegen irritatie. 

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Gegroepeerde productitems

crème au camphre teintee
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Gebruik
Gebruik dagelijks na een grondige reiniging op de probleemzones of op het hele gezicht. Deze crème trekt niet in. Verwijder het met Yellow Rose Lotion Astringente (A) of met Yellow Rose Face Wash voor de vette huid.

Hoofdingrediënten
Salicylzuur: Micro-exfoliatie en celvernieuwingsactie. Verwijdert dode cellen die de follikel verstoppen. Zinkoxide: Mild samentrekkend en heeft kalmerende eigenschappen. Kamfer: Antiseptisch, ontstekingsremmend en huidverfrisser. Ideaal voor de behandeling van een vette en acnegevoelige huid. Mirre extract: Aromatische gomhars van de Commiphora Myrrha-boom, met samentrekkende, antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen. Propolis-extract: Extract van harsachtige gom verzameld door bijen uit plantknoppen en schors. Natuurlijk conserveermiddel met antibacteriële en wondhelende eigenschappen.