Coolite Evo Fiber Coupled Diode Laser

Beoordeling (0)
Artikelcode: 160008-2
De Coolite Evo Fiber Coupled Diode Laser is de eerste versie van de Coolite-serie met een extra software voor huidverjonging die de ROI van de machine enorm verbetert. Hiermee bereik je resultaten zoals een verbetering van de helderheid van de huid, een verkleining van de poriën en het optillen van de huid. Tevens is de Coolite Evo Fiber Coupled Diode Laser hét laserapparaat voor ontharing van liphaar, okselhaar, haar op de ledematen en haarlijn op het voorhoofd!

check In voorraad

Ontvang tot 1900 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Wat is de Fiber Coupled Diode Laser-technologie? 
Fiber Coupled Diode Laser-technologie betekent dat de energie in het apparaat opgewekt wordt en via een fiber kabel naar het handstuk wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de laser eenvoudiger gekoeld wordt, de levensduur (dankzij de nieuwste technologie) van de laser langer wordt en het handstuk aanzienlijk lichter is.

Een golflengte van 810 nm
Een golflengte van 810nm is dé gouden standaard voor ontharing. Deze golflengte wordt geabsorbeerd door melanine in de follikel en vermindert aanzienlijk de absorptie door water en hemoglobine. Een behandeling is bovendien geheel veilig voor de opperhuid.  

Het saffier koelsysteem
Zorgt voor betrouwbare en constante koelresultaten voor het huidoppervlak met maximaal comfort en veiligheid.

Verbeterde laserkracht en grotere spotgrootte
Het laservermogen is met 20% (tot 750 Watt) verbeterd wat direct zorgt voor een comfortabelere ervaring voor de klanten. Ook is de spotgrootte vergroot tot 10mm x 15mm wat ervoor zorgt dat de behandelperiode aanzienlijk verkort.

Extreem licht handstuk
Het nieuwe, lichtere handstuk weegt slechts 210 gram. Met het ergonomische handstuk kunnen operators genieten van een aangenamere werkervaring! 

Snelle en vrije modus
De snelle modus is vooraf ingesteld met klinisch bewezen parameters voor de verschillende lichaamsdelen. De snelle modus wordt aanbevolen voor het behandelen van grote oppervlaktes zoals de armen, benen, borst of de rug. De vrije modus is speciaal ontworpen voor de professionals om nauwkeurige parameters voor diverse klanten te kiezen. Het intuïtieve en gebruiksvriendelijke scherm maakt het apparaat eenvoudig te bedienen. Kies hierbij de parameters op basis van huidskleur, haarkleur, haardiameter, behandelingsgebied en de pijntolerantie van de klant.                                                  

Werking ontharing
Nadat de 810nm-diodelaser op de huid is aangebracht, wordt deze selectief geabsorbeerd door de melanine in de haarzakjes en zal er in het gekozen hoge hitte optreden. Het haarregeneratieweefsel in het haarzakje zal thermische necrose hebben als gevolg van het effect van thermische dissipatie. Op deze manier verliest het haar het regeneratievermogen. Ondertussen wordt het normale huidweefsel niet beschadigd en wordt het doel van ontharing gerealiseerd.            

Werking huidverjonging
De golflengte 810nm behoort tot de categorie rood licht. Het werkt in op de huid om de fibroblasten te stimuleren, nieuw collageen en elastische vezels te produceren, de collageensynthese te bevorderen, de huid te verstevigen en de elasticiteit van de huid te herstellen. Tegelijkertijd versterkt het foto thermische effect de functie van bloedvaten, verbetert het de microcirculatie en versnelt het de huidstofwisseling. Dit om huidverheldering, versteviging, lifting, fijne poriën, huidverjonging en andere effecten te bereiken.

Technische specificaties

Lasertype 810nm fiber diode laser
Laserkracht 750 Watt
Spotgrootte 15 x 10 mm
Energiedichtheid 1-100 J/cm2 
Puls breedte 7-6007-600msms
Frequentie 1-10HZ
Koeling < 5℃ Saffier aanraakkoeling
Afmeting 500*380*350mm
Gewicht 22 kg

                                                      

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
27% korting
Speciale prijs € 65,00 Normale prijs € 89,00