Coolite Bolt XS High Power Diode Laser

Beoordeling (0)
Artikelcode: 160008-1
De Coolite Bolt XS High Power Diode Laser is de nieuwste generatie laser voor ontharing die Ultra Short Pulse Technology en High Peak Power gebruikt. De Coolite Bolt XS Diode Laser beschikt over een 3-in-1 handstuk met golflengtes 755/810/1064nm en is daarme perfect om haarzakjes en haarwortels met hoge energie te vernietigen. Dankzij de Ultra Short Pulse Technology remt de haargroei en wordt het effect van lichtere ontharing bereikt. Kortom: de intelligente oplossing voor ontharing!

check In voorraad

Ontvang tot 2399 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Een 3-in-1 handstuk
Het Coolite Bolt XS Diode Laser apparaat beschikt over een 3-in-1 handstuk wat werkt op maar liefst drie golflengten: 755n, 810nm en 1065nm. Dit zorgt ervoor dat het Coolite Bolt XS Diode Laser apparaat een drievoudige golflengtenlaser vrijgeeft om zich te richten op de verschillende dieptes van de haarfollikel. Een drievoudige golflengte laser zorgt voor een optimale dekking en penetratie om zo het mooiste ontharingsresultaat te bereiken. De vergrote spotgrootte van 10mm x 20mm zorgt voor een snellere behandeling en bespaart de behandeltijd! 

  • Golflengte 755nm
    Golflengte 755nm is een korte golflengte, heeft een absorptievermogen van melanine en een oppervlakkige penetratie. Golflengte 755nm wordt aanbevolen voor de behandeling van een lichtgekleurde huid met zacht, fijn en ondiep haar. Deze golflengte is ook geschikt voor het verwijderen van het achtergebleven haar van de laatste sessies.
  • Golflengte 810nm:
    Golflengte 810nm is een gouden golflengte voor ontharing. Deze golflengte beschikt over een perfect absorptievermogen en penetratiediepte waardoor het geschikt is voor alle huidtypes en alle lichaamsdelen. De golflengte 810nm wordt speciaal aanbevolen voor tijdens een eerste behandelsessie en het ontharen van zwaar haar. 
  • Golflengte 1064nm: 
    De golflengte 1064nm is een lange golflengte met een diepe penetratie van 10 mm. Deze golflengte heeft een relatief laag absorptievermogen van melanie en is geschikt voor diep haar of donkere huidtypes (Fitzpatrick huidtype IV-V). 

1500W High Power Diode Laser
Het Coolite Bolt XS Diode Laser apparaat beschikt over een hoog vermogen van 1500W. Het hoge vermogen levert Ultra Short Pulses om de haarzakjes gelijkmatig te verwarmen tot een optimale temperatuur zonder de epidermis te verwarmen. Het Coolite Bolt XS Diode Laser apparaat biedt maximale veiligheid, comfort en efficiënte behandelingen voor alle huidtypes. 

Intuïtief gebruikersscherm
Het Coolite Bolt XS Diode Laser apparaat beschikt over een snelle modus die vooraf is ingesteld met klinisch bewezen parameters voor verschillende lichaamsdelen. De vrije modus is ontworpen voor professionals om nauwkeurige parameters voor verschillende klanten te kiezen. Het intuïtieve en gebruiksvriendelijke scherm maakt het Diode Laser apparaat eenvoudig te bedienen.

Krachtige koelmotor 
De krachtige koelmotor en het saffierkoelsysteem in het Coolite Bolt XS Diode Laser apparaat minimaliseren het risico op verbranding van het huidoppervlak. Dit terwijl de warmte in de dermis, waar de haarzakjes worden behandeld, behouden blijft. Dankzij het krachtige koelsysteem kan het Coolite Bolt XS Diode Laser apparaaat 12 uur non-stop werken!

2 jaar onbeperkte shots garantie
Het Coolite Bolt XS Diode Laser apparaat kun je ook omschrijven als een hoogwaardige lasergenerator die zowel condensvrij, stofdicht en waterdicht is. Voor het Diode Laser apparaat bieden wij 2 jaar garantie op onbeperkt flitsen. Kortom: het Coolite Bolt XS Diode Laser apparaat kopen staat gelijk aan een betrouwbare investering en is zeker weten geen verbruiksartikel.

Technische gegevens

Lasertype 755nm/810nm/1064nm gecombineerd
Laserkracht 1500W
Spotgrootte 10x20mm
Energiedichtheid 5-50J/cm2 
Puls breedte 5-400ms
Frequentie 1-10HZ
Koeling 1-10HZ
Afmeting 63*46*37 cm
Gewicht 28 kg

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
27% korting
Speciale prijs € 65,00 Normale prijs € 89,00