Cocktail Neck & Decolleté Lift

Beoordeling (0)
Artikelcode: MS100007
Cocktail Neck & Decolleté Lift geeft de huid een lift, kracht en veerkracht. Het is een niet-vette meso-product voor het gezichtsgebied dat rimpels vermindert en bijvoorbeeld kan worden gebruikt om de huid in het nekgebied te verstevigen. Inhoud: 10x5ml flacons en 10 transparante pipetten.

check In voorraad

Ontvang tot 22 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Actieve ingrediënten
Meso Neck & Decolleté is het eerste product dat DMAE, elastine en methylsilanol combineert waardoor het het meest geavanceerde meso-huidverzorgingsproduct tegen rimpels op de markt van vandaag is. De significante elasticiteit is te danken aan de complexe samenstelling van het eiwit met gekruiste peptideketens. Delen daarvan vouwen zich op een manier die het molecuul in staat stelt om 50-80% uit te rekken en toch terug te keren naar zijn oorspronkelijke positie.

  • DMAE 
  • Elastine 
  • Organisch silicium

DMAE
Dimethylaminoethanol, ook bekend als DMAE of dimethylethanolamine, is een organische stof en een belangrijke antioxidant in het celmembraan. Het is een voorloper, wat betekent dat het een verbinding is die een andere verbinding vormt, in dit geval acetylcholine. Acetylcholine is een neurotransmitter die de passage van stimuli tussen zenuwen en spieren mogelijk maakt. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, heeft het een verstevigend effect doordat het de spiercontractie stimuleert. DMAE-onderzoeken tonen aan dat de stof de huid steviger maakt; het verstevigt de huid rond de ogen en lippen en geeft ook een gedefinieerde contour aan het gezicht, inclusief een stevigere nek en kaaklijn.

Elastine
Elastine is een zeer gespecialiseerd elastisch eiwit dat wordt aangetroffen in het bindweefsel van de huid en bloedvaten. Elastine is ook een belangrijk draagweefsel en wordt gebruikt op plaatsen waar mechanische energie moet worden opgeslagen. Het revitaliseert, voedt en hydrateert de huid en vermindert het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes. Het geeft de huid en het haar een beschermende laag. Een unieke behandeling voor het verminderen van rimpels en het verstevigen van de hals en kaaklijn!

Voordelen van deze behandeling

  •  Anti-veroudering, vroege tekenen van veroudering
  • Verstevigt de huid van de nek en het decolleté
  • Vermindert de lengte en diepte van rimpels
  • Voorkomt en vermindert rimpels of striae
  • Verhoogt de elasticiteit van de huid en stimuleert de productie van collageen

Behandelingsfrequentie
Eenmaal per 7-10 dagen gedurende acht behandelingen. De behandeling is volkomen onschadelijk en heeft geen bijwerkingen en is daarom een uitstekend alternatief voor andere behandelingen zoals Botox. De belangrijste behandelgebieden zijn het gezicht, lichaam en decolleté. Aanbevolen leeftijd 40+.